Despre interior si exterior

Posted: October 20th, 2010 | Author: | Filed under: La naiba!, On the eighth day God created coffee | Tags: , , | No Comments »

Sa va zic ceva. De prea putine ori mi-am tras o linie imaginara pe caietul si mai imaginar al realizarilor si nerealizarilor mele practice, din lumea reala, si am constatat ca ma simt mai bine. Adica da, ma lupt pentru anumite chestii, schimb destul de des modele de comportament la mine, desi nu pare. Dar nu pot spune ca diferenta e radicala.

Asta vine sa-mi confirme ca ce e mai bun si mai rau din noi e doar in noi. Avem asa o lume bogata in interior, incat uneori am putea trai doar acolo. Nu inseamna si ca ar trebui sa o facem. Dar inseamna ca, daca uneori ne extragem de acolo fortat, n-are cum sa nu curga un pic de sange.

Mi-e foame de lucruri pe care sa le simt la intensitate maxima. Si lucrurile alea nu vin din retete in 50 de pasi, schimbat de rutina, facut sport sau alte bazaconii. Toate aceste alte bazaconii te ajuta sa nu innebunesti, dorind sa traiesti doar in sinea ta, si paveaza calea spre acele lucruri pe care le simti la intensitate maxima.

Cum ar fi cafeaua asta de langa mine, pe care atat o iubesc. Prima gura de cafea dimineata e, pentru mine, semnalul ca m-am trezit si ca e timpul sa ies in lume. Nu sa ies pe strada musai, dar sa fiu in lume.Leave a Reply