A sunkissed world

20 Oct, 2010

Despre interior si exterior

Posted by: sunkissed In: La naiba!|On the eighth day God created coffee

Sa va zic ceva. De prea putine ori mi-am tras o linie imaginara pe caietul si mai imaginar al realizarilor si nerealizarilor mele practice, din lumea reala, si am constatat ca ma simt mai bine. Adica da, ma lupt pentru anumite chestii, schimb destul de des modele de comportament la mine, desi nu pare. Dar nu pot spune ca diferenta e radicala.

Asta vine sa-mi confirme ca ce e mai bun si mai rau din noi e doar in noi. Avem asa o lume bogata in interior, incat uneori am putea trai doar acolo. Nu inseamna si ca ar trebui sa o facem. Dar inseamna ca, daca uneori ne extragem de acolo fortat, n-are cum sa nu curga un pic de sange.

Mi-e foame de lucruri pe care sa le simt la intensitate maxima. Si lucrurile alea nu vin din retete in 50 de pasi, schimbat de rutina, facut sport sau alte bazaconii. Toate aceste alte bazaconii te ajuta sa nu innebunesti, dorind sa traiesti doar in sinea ta, si paveaza calea spre acele lucruri pe care le simti la intensitate maxima.

Cum ar fi cafeaua asta de langa mine, pe care atat o iubesc. Prima gura de cafea dimineata e, pentru mine, semnalul ca m-am trezit si ca e timpul sa ies in lume. Nu sa ies pe strada musai, dar sa fiu in lume.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Despre interior si exterior"

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki