Rezolvarea ecuatiei

Posted: October 22nd, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , | No Comments »

Intotdeauna am actionat instinctiv la matematica. Nu puteam sa argumentez rational de ce ajunsesem tocmai la acea metoda de rezolvare a unei probleme (proasta) si la acel rezultat (gresit), dar o faceam.

Asa si acum, cu diferenta ca sper ca rezultatele nu mai sunt eronate. Nu pot sa spun de ce aleg o solutie in locul alteia, dar o fac. Pana acum, nu m-a mai dat nimeni cu capul de tabla. Asta inseamna ca fac, totusi, ceva bine.

E vineri si e foarte soare, azi noapte mi-am pus ceva ordine in activitati si am ajuns la concluzia ca berea uneori rezolva unele ecuatii foarte adecvat; sau chiar daca nu le rezolva, nu-ti mai pasa. Sunt in continuare confuza pentru ca nu stiu in ce anotimp suntem sau de ce sunt asa de pornita pe unele lucruri si unii oameni, insa am ajuns la o detasare care imi face un pic de bine, pana cand incep sa-mi rod iar unghiile, ceea ce vad ca se intampla saptamanal.

Acum ma duc sa demonstrez ca Google e malefic si sa-mi fac de treaba pana cand, ca un porc (desi porcii nu merg la sala), voi anula programarea la aerobic pentru a bea niste beri, a rezolva niste ecuatii si a pune capac la oalele fara capac, care se pare ca sunt irezistibile pentru nasurile straine.Leave a Reply