A sunkissed world

22 Oct, 2010

Rezolvarea ecuatiei

Posted by: sunkissed In: Despre natura lucrurilor

Intotdeauna am actionat instinctiv la matematica. Nu puteam sa argumentez rational de ce ajunsesem tocmai la acea metoda de rezolvare a unei probleme (proasta) si la acel rezultat (gresit), dar o faceam.

Asa si acum, cu diferenta ca sper ca rezultatele nu mai sunt eronate. Nu pot sa spun de ce aleg o solutie in locul alteia, dar o fac. Pana acum, nu m-a mai dat nimeni cu capul de tabla. Asta inseamna ca fac, totusi, ceva bine.

E vineri si e foarte soare, azi noapte mi-am pus ceva ordine in activitati si am ajuns la concluzia ca berea uneori rezolva unele ecuatii foarte adecvat; sau chiar daca nu le rezolva, nu-ti mai pasa. Sunt in continuare confuza pentru ca nu stiu in ce anotimp suntem sau de ce sunt asa de pornita pe unele lucruri si unii oameni, insa am ajuns la o detasare care imi face un pic de bine, pana cand incep sa-mi rod iar unghiile, ceea ce vad ca se intampla saptamanal.

Acum ma duc sa demonstrez ca Google e malefic si sa-mi fac de treaba pana cand, ca un porc (desi porcii nu merg la sala), voi anula programarea la aerobic pentru a bea niste beri, a rezolva niste ecuatii si a pune capac la oalele fara capac, care se pare ca sunt irezistibile pentru nasurile straine.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Rezolvarea ecuatiei"

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki