A sunkissed world

25 Oct, 2010

Sa va spun

Posted by: sunkissed In: Despre natura lucrurilor

Sa va spun ce dor mi-e de mare. De canicula. De vremurile cand eram mai fericita fara sa am 5 adrese de e-mail si nu stiu cate conturi pe nu stiu cate site-uri. Despre albumele mele cu poze si juramintele, niciodata onorate, cum ca voi scoate si alte poze din miile care zac pe hard si le voi pune frumos in rama sau in albume.

Sa va spun de cartile incepute, cele terminate si discutiile de care le-am avut despre cartile incepute si terminate. Despre filmele pe care am vrut sa le cred reale si despre alea pe care am vrut sa le sterg cu o guma din aia mare, “for really big mistakes”.

Despre merele care zac la mine in bucatarie, pe blat. Mere pe care, in teorie, le-as manca in fiecare zi si care in practica, se stafidesc acolo, in fructiera, pana cand cumpar altele care vor avea aceeasi soarta ingrata.

Sau despre frunzele galbene, ireal de galbene, care abia mai atarna din copaci, care stau sa daca pentru a fi plimbate de colo-colo de pasii grabiti ai oamenilor. Cred ca frunzele asteapta toamna exact din acest motiv: pentru a se plimba mai mult decat si-ar fi imaginat ca e posibil.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Sa va spun"

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki