Sa va spun

Posted: October 25th, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , | No Comments »

Sa va spun ce dor mi-e de mare. De canicula. De vremurile cand eram mai fericita fara sa am 5 adrese de e-mail si nu stiu cate conturi pe nu stiu cate site-uri. Despre albumele mele cu poze si juramintele, niciodata onorate, cum ca voi scoate si alte poze din miile care zac pe hard si le voi pune frumos in rama sau in albume.

Sa va spun de cartile incepute, cele terminate si discutiile de care le-am avut despre cartile incepute si terminate. Despre filmele pe care am vrut sa le cred reale si despre alea pe care am vrut sa le sterg cu o guma din aia mare, “for really big mistakes”.

Despre merele care zac la mine in bucatarie, pe blat. Mere pe care, in teorie, le-as manca in fiecare zi si care in practica, se stafidesc acolo, in fructiera, pana cand cumpar altele care vor avea aceeasi soarta ingrata.

Sau despre frunzele galbene, ireal de galbene, care abia mai atarna din copaci, care stau sa daca pentru a fi plimbate de colo-colo de pasii grabiti ai oamenilor. Cred ca frunzele asteapta toamna exact din acest motiv: pentru a se plimba mai mult decat si-ar fi imaginat ca e posibil.Leave a Reply