Silviutza cumpara

Posted: October 27th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , | 5 Comments »

Cand Silvia se simte rau, din orice motiv o fi acest “rau”, ea cumpara chestii. Cat de mici. De vreo saptamana, Silvia cumpara chestii, cat de mici. Hmmm..

In alta ordine de idei – desi nu aveam una, iar mi-e dor de vara cu disperarea unui om care nu vede nimic bun in toamna, sau ma rog, in toamna care tocmai a trecut. Cu disperarea unui om caruia nu-i place sa fie dispensabil si nici sa fie el mereu ala care vede barnele din ochii celor care iubesc toamna. Cu disperarea unui om care stie ca vara e mai usor sa zambesti, sa te bucuri, sa fii acolo unde trebuie sa fii si sa stii asta.

Toamna e, cel putin acum, atunci cand sunt multe, multe frunze pe jos, ploua si toate acele frunze s-au facut o masa mare si amorfa pe care aluneci, cu orice te-ai incalta, iti pierzi echilibrul si trebuie sa fii foarte pe faza ca sa nu cazi.

Azi ce mai cumparam, oare?


5 Comments on “Silviutza cumpara”

 1. 1 Roxana Călinescu said at 6:50 pm on October 27th, 2010:

  Aveam și eu chestia asta cu shopping-ul dar m-am lecuit :)) Cum mă simțeam rău sau cum eram puțin nervoasă hop la cumpărături. Nu conta cât de mare sau mic era acel ceva, numai ideea că l-am luat mă făcea să mă simt bine. Evident, ajungeam acasă și reveneam la vechea stare. Pe parcurs am realizat că unele dintre lucrurile pe care le cumpăram le puneam într-un raf și acolo zăceau până la curățenia generală când le băgam în saci și le dădeam (noi nouțe). Mai am mici recidive dar per total m-am lecuit ;))

 2. 2 sunkissed said at 6:55 pm on October 27th, 2010:

  Eu le si folosesc, le deschid, le port, le mananc, ma bucur de ele. Sper sa ma lecuiesc si eu, ca m-am saturat sa dau banii pe nimicuri :(

 3. 3 Roxana Călinescu said at 7:06 pm on October 27th, 2010:

  Bine că măcar le folosești. Sper să reușești să găsești o metodă mai puțin costisitoare pentru stările de rău. :P Nu știu, ieși în parc, fă curat în casă… :))

 4. 4 haos organizat said at 10:50 pm on October 27th, 2010:

  dragutz – mai devreme sau mai tarziu toate trecem prin asta :)

 5. 5 sunkissed said at 12:06 pm on October 28th, 2010:

  da, toate dam faliment :))
  am avut si perioada in care faceam curat in casa… nu prea a functionat :)


Leave a Reply