It’s all a big, stinking mess

Posted: October 28th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , | 3 Comments »

Oamenii vin, oamenii pleaca. Nu-mi ajung multe chestii. De ceva vreme, nu fac decat sa ma abtin. De la prietenii, de la mancare, de la fumat, de la nopti goale, de la orice.

Tot de ceva vreme, totul e cam murdar. Am diverse probleme de sanatate, din iunie, mici lucruri care ma fac sa ma stresez, sa ajung la medici, in general la ortopezi, si sa cheltui bani. De la stres, alte probleme apar, majoritatea tot de sanatate. E fapt dovedit ca trupul meu efectiv nu e facut pentru stres si reactioneaza agresiv la orice urma de neliniste; si asta chiar nu o zic metaforic. Exemplul clar: problemele mele dermatologice. Uneori nici nu constientizez ca sunt stresata pana cand nu ma uit pe maini si vad ca ma irit.

Si cheltui bani, stau la coada la medici, si uite cum stresul se acumuleaza. Nici in rest nu ma laud cu nimic bun. Am inceput sa simt expresia aia, “din lac in put”, precum si cealalta, “visul frumos s-a terminat”. Nu-mi ajung orele de somn, iar putinele momente de relaxare de acasa se transforma si ele in stres, pentru ca, nu-i asa, sunt plangacioasa, deprimata si usor isterica.

Ori o iau razna asa un pic, ori fac un gest necugetat cum ar fi sa-mi iau un animal de companie – deci alt stres – ori se intampla ceva, imi iese si mie ceva bun si reusesc sa stau nestresata, macar o perioada. O perioada in care sa-mi refac sistemul imunitar, glandele lacrimale si increderea in sine, pierduta printre virgule si gramatica.


3 Comments on “It’s all a big, stinking mess”

 1. 1 Lara said at 5:07 pm on October 28th, 2010:

  uite ceva frumos frumos frumos (sper). http://hibernaldechitara.wordpress.com/

  antistres si antiaruncatbaniipegeam

 2. 2 roxy said at 6:21 pm on October 28th, 2010:

  nu e bun nici stresul asta:|

 3. 3 sunkissed said at 5:24 pm on October 29th, 2010:

  :) imi place remediul antistres.
  roxy, nu e bun deloc. cand auzeam de boli pe baza de stres, mi se parea aiurea. dar acuma am aflat ca e adevarat.


Leave a Reply