Se intampla chestii ciudate

Posted: November 1st, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La naiba! | Tags: , , , , , | No Comments »

Universul se misca, rautati se intampla, mi se pare ca mi se  pregateste ceva – de la atata bine, probabil. Fac chestii pe care nu vreau sa le fac si ma deranjeaza nu ca le fac, ci ca le fac acum. Ingrozitorul pandeste dupa colt, in timp ce Silvia invata ca nu totul este ceea ce pare (o lectie repetata, dar pe care nu pot si nu pot sa o tin minte deloc) si ca oamenii au felul lor de a face lucrurile, bazat pe motivatii interioare pe care nu ai cum sa le stii, nici daca ti le spun (iarasi, nimic nou, dar un “nimic” pe care nu-l pot memora).

Si uite-asa iar ajung sa ma mir in troleu de oameni, lucruri, intamplari, decizii, cinism, suparari, mizerii, alunecari de teren sufletesti, oameni care vin, oameni care pleaca, modalitati de a spune un adevar astfel incat sa para minciuna. Iar ma mir de cat de putin stiu sa traiesc in societate, cat de mult cred in aparente pentru ca nu-mi place sa cred ca poate sa fie altceva in spatele lor, cat de putin ma prind la aluzii si, in acest context, cat de de mirare este ca mai am anumite persoane in viata, stabile si care sper ca nu vor pleca nicaieri prea curand.

E o toamna dubioasa, o toamna in care se pare ca merg iar la scoala, iar mie niciodata nu mi-a placut sa ma trezesc de dimineata, cu atat mai mult pentru a invata lucruri.Leave a Reply