Despre imprastiere

Posted: November 12th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La naiba! | Tags: , , , , , | 2 Comments »

In ultima vreme mi se pare ca ma inconjor cu dezastre mai mici. Nu ma plang, se stie clar ca dezastrul e un animal prietenos si amabil, caruia ii place sa stea pe langa casa omului.

Tot in ultima vreme, simt nevoia sa-mi cumpar un laptop. Asta pentru ca uite ce frumos e afara, si eu nu prea am cum sa plec in weekend ca cineva mai si trebuie sa munceasca pentru viitorul ei.

Si mai ales, o chestiune care ma roade in ultima vreme este: cand am ajuns sa fiu eu atat de imprastiata? Adica: stiu ca sunt imprastiata si neindemanatica, motiv pentru care nu-mi mai gasesc doua inele in propria casa si ajung la ortoped ca n-am fost atenta si am dat cu piciorul de cada. Asa ca este cu atat mai grav cu cat deja am depasit limitele normalitatii mele de om imprastiat.

Sper ca spiridusul din casa mea o sa-mi aduca inelele inapoi. Cat mai repede. Nu vreau sa fie nevoie sa fac, iar, curatenie generala, simtind din plin frustrarea aia pe care o ai doar atunci cand cauti ceva pe care nu stii unde l-ai pus si incepi sa te infurii pe tine ca nu te poti baza pe mintea ta si ai ajuns ca un animalut robotizat pe care, daca-l scoti din rutina, isi pune inelele pe unde apuca si apoi nu mai tine minte macar zona din casa pe unde le-a pus.

Sau asta mi se intampla doar mie?


2 Comments on “Despre imprastiere”

  1. 1 Margeluta said at 1:39 pm on November 18th, 2010:

    Se spune ca devii imprastiat atunci cand simti(inconstient) ca pierzi controlul asupra vietii tale! Eu devin imprastiata si uituca atunci cand nu stau bine cu sufletelul si se duce totul pe rapa!!

  2. 2 sunkissed said at 3:07 pm on November 18th, 2010:

    Da? Inseamna ca nu mai am niciun control de muuult!


Leave a Reply