Am (re)inceput sa fac liste

Posted: November 16th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La naiba! | Tags: , , , , | 4 Comments »

Am reinceput sa fac liste. Spun ca am reinceput pentru ca niciodata nu m-am oprit. Sunt maestra foilor albe de hartie, cu un singur titlu, eventual scris cu litere mari si subliniat: Lista.

Imi place sa fac liste, de care, trebuie sa recunosc, nu prea ma tin. Liste de cumparaturi, de lucruri de rezolvat neaparat pana pe data de x care de obicei devine data de x+1, de planuri de viitor, de lucruri pe care n-o sa le mai fac niciodata, de lucruri pe care vreau sa le fac, de locuri de vizitat, de locuri unde nu mai vreau sa mai merg, de carti de cumparat si de citate care-mi plac.

Acum m-am apucat de lista de Craciun si Mos Nicolae. Simt o dorinta sa tot primesc cadouri. Nici nu-mi imaginam vreodata ca imi pot dori atatea chestii. Nu-mi trebuie, nu le vreau cu toata inima mea, dar le doresc. Le imaginez la mine in casa, in geanta, in camera si in maini, pe mine si pe langa mine.

Cred ca o sa ma las de lista asta, ca e cam mare si incepe sa ma apuce un simptom de femeie nebuna cum nu s-a mai vazut. Drept urmare, aseara mi-am luat sosete si a 1462-a bluza in dungi.


4 Comments on “Am (re)inceput sa fac liste”

 1. 1 Skandalouz said at 2:00 pm on November 16th, 2010:

  Ce coincidenta:p Tocmai imi faceam cont pe wishlist.com :D

 2. 2 sunkissed said at 11:58 am on November 18th, 2010:

  :) Ia sa fac si eu, ca am niste timp

 3. 3 Margeluta said at 1:34 pm on November 18th, 2010:

  :D Si eu sunt innebunita dupa liste! NU pot trai fara ele! De cand am invatat sa scriu imi tot fac liste, iar cand nu stiam sa scriu, mi le faceam in minte. Numai ca acum am imbatranit si trebuie neaparat sa le scriu, ca sa nu uit! Da, acum sunt si eu la lista cu daruri pentru cei dragi si deja am inceput sa bifez cate ceva! Ce bine ma simt cand mai tai de pe lista …mai ales ca urmeaza sa fac alta! :D :D

 4. 4 sunkissed said at 3:06 pm on November 18th, 2010:

  :) Ce bine ca mai sunt maniaci ai listelor ca mine! Eu nu uit, si ce uit, uit si daca scriu pe lista. Deci am doua liste: una pe hartie si una in cap!


Leave a Reply