Informatii succinte

Posted: November 19th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , | No Comments »

M-am cam saturat de starea lucrurilor de acum. Imi vine sa plec. Singura. Cateva zile undeva. Poate chiar o sa o fac. Cine stie. S-ar putea sa-mi prinda bine. Nu la mama, nu in vacanta. Un week-end petrecut de una singura, sa zicem, la Ploiesti sau Brasov.

Incep sa ma gandesc la asta din ce in ce mai serios, pentru ca mi se pare ca n-am mai discutat eu cu mine de mult si ca in ultima vreme merg pe supozitii, iar asta ma face sa vad lucrurile distorsionat. Asa ca poate solutia este sa nu mai vorbesc cu nimeni altcineva.

Dar stiu ca cel mai probaibl o sa-mi fie greu sa petrec timp cu mine; nu sunt o persoana agreabila cand incep sa ma gandesc la chestii profunde, sunt usor de panicat si incep sa ma sperii si de propria umbra.

Asa ca mai bine incerc sa ma gandesc la alte cai de a restabili echilibrul emotional. Poate ar trebui sa fac in asa fel in cat sa fac usa de la intrarea in bloc sa nu mai scartaie asa de tare dimineata, pe la 7, cand oamenii incep sa plece la munca. Ma enerveaza la maxim.Leave a Reply