Noptile mele

Posted: November 23rd, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , , , | No Comments »

De cand am perdea alba, am constant senzatia ca a nins afara, ca e iarna, iarna multa si laptoasa si ca nu am unde sa ma duc, nu am decat sa stau si sa scriu si sa scriu si sa scriu. Si apoi, dupa ce am scris, sa uit linistita. Ca doar am scris.

Am citit undeva, pe un blog dar nu mai stiu care, ca uneori pauzele de la scris sunt bune. Ca, daca scrii continuu, nu ai cum sa-ti corectezi obiceiurile proaste in scris. Dar problema e ca: ceea ce unii numesc obiceiuri proaste, eu numesc farmec personal. CUm ar fi introducerile prea lungi. Sau nepotrivirea titlului cu ce urmeaza. Sau divagatii dese.

In fapt, chestia asta s-ar putea extinde si la altele. Daca: iubesti continuu, traiesti continuu, iti amintesti continuu si te ploua continuu, nu ai cum sa-ti corectezi obiceiurile proaste in ceea ce priveste iubitul, traitul, amintitul si plouatul.

Si ma tot uit spre geam si, sa vezi chestie, chiar nu ninge, dar e ca si cum…

Maine o sa vina, tropa-tropa, zapada si smiorcaiala cu privire la ea. Macar asa, cu perdeaua mea alba, am timp sa ma obisnuiesc cu ideea. Si asta s-ar putea extinde la altele. Daca iti introduci putina rupere de sine in suflet, ai ceva vreme sa te obisnuiesti cu ideea.Leave a Reply