Mi-e frig

Posted: November 24th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La naiba! | Tags: , , , , , | No Comments »

Mi-e constant frig. Caloriferele duduie, cand intru in casa ma simt ca in sauna, am cate si mai cate paturi si pleduri moi si calde, plapuma mi-e plapuma, calorifer uman am – si mie mi-e frig.

Ajung sa cred ca mi-e frig in avans, de cand am inceput sa ma gandesc la iarna care o sa vina. Cum nu ma dezmint, intotdeauna imi fac griji fie inainte de vreme, fie prea tarziu. Cu fenomenele meteorologice imi fac griji constant, desi nu stiu de ce, pentru ca asta nu inseamna ca am vreun control asupra lor.

Si mai straniu e ca evit toate chestiile asupra carora as putea sa am vreun control. Prefer sa ma axez pe cele pe care nu am cum sa le schimb. Cum ar fi: grijile de joi, frica de iarna si spaima de ceata.

In rest, ma bucur in tacere de bucuria reintalnita de a citi, ma simt de parca trec printr-o despartire, numai ca nu chiar una amoroasa, ma bucur de schimburi surprinzatoare de mesaje si ravase cu oameni surprinzatori prin frumusetea lor, ma gandesc la cate sunt de facut acasa si la faptul ca acasa nu e chiar acasa si chestiile nu sunt chiar ce par si ma uit cu jind in agenduta rosie si-mi doresc sa scriu mai des in ea.Leave a Reply