Some kind of nothingness

Posted: November 29th, 2010 | Author: | Filed under: Ce-am mai văzut, citit, auzit, Eu cu mine | Tags: , , , , , , | 4 Comments »

In curand, locul asta o sa ramana un cimitir de versuri din cantece, care incadreaza frumos de tot amintiri pe care numai eu le pot intelege.

In rest, mi-e teama de atat de multe lucruri, incat astept sa se umple paharul si sa nu-mi mai fie teama, brusc. Curaj provenit din prea multa teama. Asta da treaba.

Duminica nu am facut, iar, nimic. Si imi doream asta tare mult. Am facut eu ceva, dar fara cine stie ce implicare emotionala sau fizica. M-am uitat la filme multe, am citit pe alocuri si mai mult am mancat.

Am vazut sambata: How to train your dragon, foarte dragut si care totusi mi s-a parut mai mult trist decat vesel. Sfarsitul nu m-a incantat cine stie ce, din motive care ar putea fi considerate spoiler. Dar trebuie sa recunosc ca tare mi-ar placea sa am un dragon!

Apoi, duminica, am vazut, in ordine:

 • Couples Retreat – un film ideal pentru cand ai chef de o comedioara romantica. Cu Vince Vaughn. Ceea ce in ultimul timp e peste tot (combinatia c”omedioara + VV”, that is).
 • Despicable Me – a fost adorabil, foarte amuzant. It’s soooo fluffy!!!11one. Asta chiar m-a distrat.
 • The Switch – un film fara pretentii, in care nu prea se intampla nimic vreo ora si un sfert din o ora jumatate cat dureaza filmul, iar ceea ce se intampla se intampla fara sa-ti dea senzatia ca se intampla.
 • Hot Tub Time Machine – un film care nu m-a distrat decat de vreo 2-3 ori, semn ca am depasit faza glumelor scabroase cu voma, caca, pipi, sex.
 • Up – despre care insinuam ca m-am facut sa plang. Un film emotionant tare. Ma impresioneaza toate povestile cu batrani, iar asta si mai si.

Caut Necronomicon, de H.P. Lovecraft – in engleza si de comandat la un pret decent. Cel mai probabil o sa-l comand de pe Amazon, dar daca gasesc o varianta autohtona, e ok.

Si azi regret putin decizia de a nu-mi cumpara cizmele galbene de cauciuc de la Decathlon; viata mea ar fi mai usoara, cel putin azi.


4 Comments on “Some kind of nothingness”

 1. 1 Skandalouz said at 2:14 pm on November 30th, 2010:

  E 23$ (transport 0$) de la Bookdepository. http://goo.gl/0OlOs

  Pe amazon e mai ieftin, dar nu stiu daca impreuna cu transportul nu ajungi mai scump cumva.

 2. 2 Sunkissed said at 2:53 pm on November 30th, 2010:

  stiu, da’ eu o vreau pe aia, commemorative edition, imbracata in piele :(

 3. 3 Skandalouz said at 3:14 pm on November 30th, 2010:

  Suna si tu la Adevarul Holding :))

 4. 4 sunkissed said at 11:32 pm on November 30th, 2010:

  :))


Leave a Reply