A sunkissed world

14 Dec, 2010

Adica

Posted by: sunkissed In: Despre natura lucrurilor

Adica nici nu ninge, nici nu ploua si ma simt iar derutata. Am nevoie de o vacanta si trebuie sa accept. Adica sa accept ca nu va fi atat de lunga cum vreau sau cum am nevoie.

Zilele trecute m-am luptat cu o masina de spalat, rapusa de o biata agrafa, cu o carte care s-a terminat in doi peri, cu niste filme pe care le mai vazusem, dar mi-era asa de lene sa ma uit la altceva, incat hbo-ul a facut legea. Si, poate din cauza acestui din urma lucru, am avut senzatia ca traiesc in reluare. In plus, am inceput sa visez iar foarte real, cum ca fac ce fac in fiecare zi, fara elemente fantastice, fara pasari care vorbesc si fara zboruri pe deasupra Bucurestiului. Ceea ce e, fireste, plictisitor.

Macar am reusit sa termin de facut pe Mos Craciun. Ca in fiecare an, termin de cumparat hartia de impachetat si cadourile si constat ca nu am scotch. Asa ca astept sa-mi vina mintea la cap si sa ma duc sa cumpar,  nu sa ma trezesc in ziua in care trebuie daruite ca nu am scotch, nici lipici, asa ca nu le mai impachetez deloc si le dau in ce pungi mai am pe-acasa, pe sistemul “Nu e de la Carrefour, doar se potrivea punga”.

Si cred ca-mi doresc sa ninga, sa se hotarasca o data. Adica ce e asta, numai eu am voie sa fiu asa de indecisa. Bine, nici eu nu prea mai am voie, dar gasesc eu portite de scapare.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Adica"

Comment Form

Facebook LastFM StumbleUpon Twitter

Arhiva

December 2010
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki