Adica

Posted: December 14th, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , | No Comments »

Adica nici nu ninge, nici nu ploua si ma simt iar derutata. Am nevoie de o vacanta si trebuie sa accept. Adica sa accept ca nu va fi atat de lunga cum vreau sau cum am nevoie.

Zilele trecute m-am luptat cu o masina de spalat, rapusa de o biata agrafa, cu o carte care s-a terminat in doi peri, cu niste filme pe care le mai vazusem, dar mi-era asa de lene sa ma uit la altceva, incat hbo-ul a facut legea. Si, poate din cauza acestui din urma lucru, am avut senzatia ca traiesc in reluare. In plus, am inceput sa visez iar foarte real, cum ca fac ce fac in fiecare zi, fara elemente fantastice, fara pasari care vorbesc si fara zboruri pe deasupra Bucurestiului. Ceea ce e, fireste, plictisitor.

Macar am reusit sa termin de facut pe Mos Craciun. Ca in fiecare an, termin de cumparat hartia de impachetat si cadourile si constat ca nu am scotch. Asa ca astept sa-mi vina mintea la cap si sa ma duc sa cumpar,  nu sa ma trezesc in ziua in care trebuie daruite ca nu am scotch, nici lipici, asa ca nu le mai impachetez deloc si le dau in ce pungi mai am pe-acasa, pe sistemul “Nu e de la Carrefour, doar se potrivea punga”.

Si cred ca-mi doresc sa ninga, sa se hotarasca o data. Adica ce e asta, numai eu am voie sa fiu asa de indecisa. Bine, nici eu nu prea mai am voie, dar gasesc eu portite de scapare.Leave a Reply