Bitchy bitch meets country girl

Posted: December 15th, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , | 2 Comments »

Bitchy bitch e, pentru mine, femeia aia afurisita pe care nimeni nu o place pentru ca are grija sa le spuna tuturor parerea ei sincera, fara menajamente. Am stabilit deja in scrierile mele ca adevarul nu e placut de nimeni. Iar country girl e fata aia cuminte, rusinoasa, care n-ar spune nimic de rau de teama sa nu faca pe cineva sa sufere, chiar daca asta e adevarul.

Sunt zile in care nu stiu ce sa fac ca sa le mai temperez nitel. Am prea multe chestii in mine care se bat cap in cap, dar fetele astea doua, jur, o sa-mi scoata peri albi. Pentru ca, vedeti voi, imi fac probleme in societate, la modul cel mai serios.

Trebuie sa gasesc un nenorocit de echilibru. Avea dreptate tata cand imi spunea ca sunt prea finuta pentru lumea asta. In plus, anii care au trecut au ajutat la nasterea si dezvoltarea lui bitchy bitch, care din pacate e cam din topor si nu se poate tempera, oricat o tine de maneca biata country girl.


2 Comments on “Bitchy bitch meets country girl”

  1. 1 Margeluta said at 1:17 pm on December 16th, 2010:

    Daaa, cunosc lupta asta! Numai ca la mine se numesc altfel: Evil Margeluta si Sweety Margeluta! :)) Si uneori fac schimb de locuri intre ele si ies la iveala exact in situatii nepotrivite!

  2. 2 Sunkissed said at 1:18 pm on December 16th, 2010:

    Exact aia e problema: ca ies la iveala exact cand n-ar trebui :(


Leave a Reply