A sunkissed world

20 Dec, 2010

Sunt suparata

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine

Sunt suparata pe mine. Pentru ca am racit iar, pentru ca am fost bitchy, pentru ca nu inteleg cum de pot sa lenevesc atata in unele zile, pentru ca nu pricep cum de am racit de… nu stiu, 10 ori anul asta, cred. Sunt suparata pentru ca, deocamdata, daca nu se intampla ceva misto sau macar o revelatie de ultim moment, anul asta o sa se incheie dubios. Sunt suparata pentru ca nici de Craciunul asta nu stau cu tine. Sunt suparata ca am facut bradul si totusi nu inteleg, nu concep cat de aproape e Craciunul asta.

Singurele chestii care ar putea face ca eu sa nu mai fiu suparata ar fi sa profit de zilele astea de vacanta, atat cat se poate si cat mai mult se poate. Nu mi-e inca foarte clar ce inseamna asta. Dar stiu ca unul din obiective, imediat ce imi trece raceala asta, e sa nu mai racesc iar. Apoi, ar mai fi pe lista sa mai citesc si eu o carte. N-am mai avut chef, saptamana trecuta, nici de citit, nici de scris, dupa cum s-a vazut.

Si toate pentru ca sunt suparata. Ma voi duce sa-mi iau mandarine si portocale si promit ca doar azi imi mai plang de mila. Am zis!

Ah, inca ceva: exista un ceai la Plafar care se cheama Hapciu si care inlocuieste cafeaua atunci cand sunt racita (poate ca si de-aia sunt suparata). El, in esenta lui, e ingrozitor, are un gust de fan si un miros de ciubote purtate. Dar, cand sunt racita, il beau ca pe apa. Mi-am dat seama de ce, azi: pai daca nu mai am gust si nici miros! As putea bea si smoala, ca tot buna mi s-ar parea.

Share this: Twitter | Facebook

1 Response to "Sunt suparata"

1 | Me, Myself and Skandalouz » Blog Archive » Bronchovaxom

February 9th, 2011 at 6:11 pm

Avatar

[...] functionat tratamentul de anul trecut cu Broncho-vaxom de crestere a imunitatii impotriva racelii? (Silvia, I’ll let you know la primavara cand sper ca voi fi spus [...]

Comment Form

Facebook LastFM StumbleUpon Twitter

Arhiva

December 2010
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki