Sunt suparata

Posted: December 20th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , | 1 Comment »

Sunt suparata pe mine. Pentru ca am racit iar, pentru ca am fost bitchy, pentru ca nu inteleg cum de pot sa lenevesc atata in unele zile, pentru ca nu pricep cum de am racit de… nu stiu, 10 ori anul asta, cred. Sunt suparata pentru ca, deocamdata, daca nu se intampla ceva misto sau macar o revelatie de ultim moment, anul asta o sa se incheie dubios. Sunt suparata pentru ca nici de Craciunul asta nu stau cu tine. Sunt suparata ca am facut bradul si totusi nu inteleg, nu concep cat de aproape e Craciunul asta.

Singurele chestii care ar putea face ca eu sa nu mai fiu suparata ar fi sa profit de zilele astea de vacanta, atat cat se poate si cat mai mult se poate. Nu mi-e inca foarte clar ce inseamna asta. Dar stiu ca unul din obiective, imediat ce imi trece raceala asta, e sa nu mai racesc iar. Apoi, ar mai fi pe lista sa mai citesc si eu o carte. N-am mai avut chef, saptamana trecuta, nici de citit, nici de scris, dupa cum s-a vazut.

Si toate pentru ca sunt suparata. Ma voi duce sa-mi iau mandarine si portocale si promit ca doar azi imi mai plang de mila. Am zis!

Ah, inca ceva: exista un ceai la Plafar care se cheama Hapciu si care inlocuieste cafeaua atunci cand sunt racita (poate ca si de-aia sunt suparata). El, in esenta lui, e ingrozitor, are un gust de fan si un miros de ciubote purtate. Dar, cand sunt racita, il beau ca pe apa. Mi-am dat seama de ce, azi: pai daca nu mai am gust si nici miros! As putea bea si smoala, ca tot buna mi s-ar parea.


One Comment on “Sunt suparata”

  1. 1 Me, Myself and Skandalouz » Blog Archive » Bronchovaxom said at 6:11 pm on February 9th, 2011:

    [...] functionat tratamentul de anul trecut cu Broncho-vaxom de crestere a imunitatii impotriva racelii? (Silvia, I’ll let you know la primavara cand sper ca voi fi spus [...]


Leave a Reply