Toata lumea o ia razna

Posted: December 21st, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine, If only | Tags: , , , , | 2 Comments »

Incep sa nu mai inteleg nimic. Oamenii par ca se grabesc si nu prea. Alearga, dar fara convingere; zambesc, dar fara suflet. Ma intreb de nu le e greu sa traiasca la doua capete. Ca o lumanare care arde prea repede, in contradictoriu.

Oare sa fie de la zapada si soare? Sa fie de la goana disperata dupa cadouri? Sa fie de la munca, efort si stres care se vede treaba ca nu ajung nicaieri? Nu stiu. In ultimul timp, sunt din ce in ce mai distantata de astfel de lucruri si desi se pare ca ma stresez, nu prea o mai fac la nivelul la care o faceam.

Ieri am trecut pe langa piata de brazi si m-a izbit in plina figura, deja schimonosita de frig, mirosul de cetina atat de cunoscut. M-am oprit si l-am tras adanc in nari, in piept, in suflet, mi-am amintit de toti brazii de Craciun, de toti cei care i-au impodobit in decursul anilor, de cozonaci si portocale si de promisiunea mea de a nu pleca de acasa de Craciun. Banuiesc ca nu m-am gandit niciodata ca e posibil sa ai mai multe case. Insa numai una o sa aiba pentru mine, intotdeauna, mirosul de cetina.

Si daca lumea o ia razna, cui ii pasa cu adevarat? Nici macar ei nu-i pasa. E mai usor sa te opresti cateodata din drumul tau grabit si absolut fara sens.


2 Comments on “Toata lumea o ia razna”

  1. 1 chirici said at 2:36 pm on December 23rd, 2010:

    Craciun Fericit!…sa fie asa cum ti-l doresti!

  2. 2 sunkissed said at 10:33 am on December 24th, 2010:

    Multumesc, asemenea iti urez!


Leave a Reply