Graba mare!

Posted: December 24th, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , | 2 Comments »

Anul acesta, traditia mea de ajun de Craciun e pusa in pericol; am racit asa de tare incat o sa trebuiasca sa-mi infig  scobitori in pleoape ca sa nu adorm in timp ce citesc “A Christmas Carol”.

Si tot anul acesta, Craciunul vine cu trei mari revelatii, doua dulci si simpatice si una mai putin draguta, insa necesara. E bine. Sunt acasa. In fiecare an, am tot scris cum o sa plec acasa de Craciun si acum scriu cum sunt acasa. Si culmea e  - sau poate ca nu e culmea, ci e doar normal –  ca nu prea am cuvinte.

M-am tot gandit la anul asta si nu stiu ce sa scot din el. Ca lumea o ia razna. Probabil ca e ultima concluzie, si cea mai importanta. Dar stiti cat de putin conteaza chestiile astea cand esti acasa?

Ma duc sa cumpar cozonaci (ar fi fost frumos sa scriu ca-i fac, dar lasa). Diseara vine Mosu’. V-am povestit ca intr-un an i-am scris o poveste pe care i-am lasat-o langa paharul cu lapte si biscuiti? Si atunci eram fericiti si mai multi decat suntem acum. Anii au trecut si suntem mai intelepti. Si, intr-un fel straniu, tot fericiti. Graba mare, fug, se inchide la magazinul de cozonaci!


2 Comments on “Graba mare!”

  1. 1 Margeluta said at 8:03 pm on December 25th, 2010:

    Craciun fericit! Si daruri multe din partea Mosului! ;)

  2. 2 sunkissed said at 7:39 pm on December 26th, 2010:

    Multumesc, si tie!


Leave a Reply