A sunkissed world

04 Jan, 2011

2011, ce-mi faci?!

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine

3 ianuarie

Mi-e frica de anul asta. Uite, am zis-o. Mi-e frica de anul asta pentru ca nu stiu, mai mult ca in alti ani nu stiu ce o sa fie. Pentru ca, mai mult ca in alti ani, vreau prea multe, mai multe decat de obicei, mai importante decat de obicei.

Revelionul m-a prins la subsol, primele zile ale anului m-au prins zacand in pat si acum prima saptamana din 2011 ma prinde la birou, intr-o stare absolut mizerabila, pentru ca nu am absolut niciun chef. Afara ninge ca naiba, mi-e foame si somn, mi-e lene si sila si ma simt ca Scrooge inainte de a fi vizitat de Fantome.

Oarecum as fi vrut sa scriu altfel azi. Mai plin de speranta, mai vesel, mai de acasa. Sau dintr-un tren spre undeva. Dar daca stiu ceva despre 2011, este ca o sa fie brutal de sincer. Asadar, daca Silvia are o dispozitie mizerabila acum, va scrie ca are o dispozitie mizerabila acum. Si asta e.

De asemenea, e prima zi in care port brosa facuta de mine (din bucati mai mici facute de altcineva, dar ce mai conteaza).

*

4 ianuarie

Postul acesta l-am inceput inca de ieri, prima zi inapoi la munca. Am crezut ca l-am publicat; am vazut azi ca nu. Poate era mana destinului care imi spunea ca o sa fie mai bine?

Nu cred, deoarece de cand am scris postul asta pana azi, a fost mai rau. A fost eclipsa si nu am vazut-o, a fost o disputa cu Vodafone care pentru ei nu e disputa, dar pe mine ma face sa regret la lacrimi ca mi-am prelungit contractul (nu am chef sa scriu despre asta acum), a fost primul angajat incompetent de la ING (office Romana; un tip inalt si brunet, nu stiu cum il cheama, singurul tip de acolo) si astfel mici, dar mari, incurcaturi cu un card nou, a fost o noapte in care am dormit absolut mizerabil, m-am trezit la 6 jumate si m-am invartit in pat ca o felie de paine prajita pana la 8, a fost tanti care m-a impins azi ca sa se urce ea prima, dom’le in troleu si a fost nemultumirea mea fata de mine ca sunt prea politicoasa si nu ma injur cu oamenii in trolee.

A fost.

Si toate astea pentru ca – simt eu – n-am facut ce mi-am promis mie ca o sa fac si n-am zis nimanui despre asta. Nu am vrut, nu am putut, nu stiu. Stiu doar ca nu-mi place. Trebuie sa visez iar. Cred ca de asta nici n-am dormit bine. Ca n-am visat. Nu m-am mai conectat la lucruri doar de mine stiute.

A fost. Sa vedem mai incolo.

(Sentimentul ca esti o masa gelatinoasa care pluteste aiurea prin Univers si nu se poate, inca, prinde de nimic).

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "2011, ce-mi faci?!"

Comment Form

Facebook LastFM StumbleUpon Twitter

Arhiva

January 2011
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki