2011, ce-mi faci?!

Posted: January 4th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , , | No Comments »

3 ianuarie

Mi-e frica de anul asta. Uite, am zis-o. Mi-e frica de anul asta pentru ca nu stiu, mai mult ca in alti ani nu stiu ce o sa fie. Pentru ca, mai mult ca in alti ani, vreau prea multe, mai multe decat de obicei, mai importante decat de obicei.

Revelionul m-a prins la subsol, primele zile ale anului m-au prins zacand in pat si acum prima saptamana din 2011 ma prinde la birou, intr-o stare absolut mizerabila, pentru ca nu am absolut niciun chef. Afara ninge ca naiba, mi-e foame si somn, mi-e lene si sila si ma simt ca Scrooge inainte de a fi vizitat de Fantome.

Oarecum as fi vrut sa scriu altfel azi. Mai plin de speranta, mai vesel, mai de acasa. Sau dintr-un tren spre undeva. Dar daca stiu ceva despre 2011, este ca o sa fie brutal de sincer. Asadar, daca Silvia are o dispozitie mizerabila acum, va scrie ca are o dispozitie mizerabila acum. Si asta e.

De asemenea, e prima zi in care port brosa facuta de mine (din bucati mai mici facute de altcineva, dar ce mai conteaza).

*

4 ianuarie

Postul acesta l-am inceput inca de ieri, prima zi inapoi la munca. Am crezut ca l-am publicat; am vazut azi ca nu. Poate era mana destinului care imi spunea ca o sa fie mai bine?

Nu cred, deoarece de cand am scris postul asta pana azi, a fost mai rau. A fost eclipsa si nu am vazut-o, a fost o disputa cu Vodafone care pentru ei nu e disputa, dar pe mine ma face sa regret la lacrimi ca mi-am prelungit contractul (nu am chef sa scriu despre asta acum), a fost primul angajat incompetent de la ING (office Romana; un tip inalt si brunet, nu stiu cum il cheama, singurul tip de acolo) si astfel mici, dar mari, incurcaturi cu un card nou, a fost o noapte in care am dormit absolut mizerabil, m-am trezit la 6 jumate si m-am invartit in pat ca o felie de paine prajita pana la 8, a fost tanti care m-a impins azi ca sa se urce ea prima, dom’le in troleu si a fost nemultumirea mea fata de mine ca sunt prea politicoasa si nu ma injur cu oamenii in trolee.

A fost.

Si toate astea pentru ca – simt eu – n-am facut ce mi-am promis mie ca o sa fac si n-am zis nimanui despre asta. Nu am vrut, nu am putut, nu stiu. Stiu doar ca nu-mi place. Trebuie sa visez iar. Cred ca de asta nici n-am dormit bine. Ca n-am visat. Nu m-am mai conectat la lucruri doar de mine stiute.

A fost. Sa vedem mai incolo.

(Sentimentul ca esti o masa gelatinoasa care pluteste aiurea prin Univers si nu se poate, inca, prinde de nimic).Leave a Reply