Ce se intampla cand lucrurile nu merg, well, chiar atat de bine

Posted: January 5th, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , | No Comments »

Ce sa se intample. Incepi sa-ti repeti fraza “DON’T PANIC” ca pe o mantra zilnica si macar sa nu te mai gandesti la asta. Cand lucrurile nu merg bine, ce sa faci si tu, ca omul, te trezesti dimineata la ore haotice, pui cafeaua la facut si oul la fiert si, in timp ce tragi de par cu peria, sperand ca tragi bine si azi o sa arati altfel, incepi sa te gandesti.

Numai ca nu ai gandit destul si azi pui pe tine o maleta (nu am mai folosit cuvantul asta de ceva vreme) care in esenta ei nu e nasoala, dar in combinatie cu un anume pulover, da. Si pentru ca arati ca de 100 de ani, te gandesti, ehei, pe vremea mea nu trebuia sa spui don’t panic, caci si daca intrai in panica, mare lucru…

Asa ca azi ai sa faci ceva oarecum impulsiv, dar gandit totusi destul de mult (desi suna imposibil, in universul in care fierbe oul si tu ai maleta nu este) si o sa renunti la ceva. Si o sa te gandesti ca mare lucru se invata din taceri. Este o poveste de viata la care te tot gandesti, da, te gandesti de ceva vreme, ai si discutat cu unele persoane despre asta, cu altele, mai importante, nu, si asta pentru ca instinctul tau spune sa nu. Ca nu are, vorba ceea, rost.

Pacat. Ar fi putut fi. Ca sa zicem asa – una din frazele cheie care au avut grija sa intre cu bocancii in viata persoanei care scrie despre ea la persoana a doua.

In curand se lasa seara, se arunca combinatia de maleta si pulover, se trage pledul peste cap si se spun povesti. Macar asta e un adevar constant.Leave a Reply