A sunkissed world

05 Jan, 2011

Ce se intampla cand lucrurile nu merg, well, chiar atat de bine

Posted by: sunkissed In: Despre natura lucrurilor

Ce sa se intample. Incepi sa-ti repeti fraza “DON’T PANIC” ca pe o mantra zilnica si macar sa nu te mai gandesti la asta. Cand lucrurile nu merg bine, ce sa faci si tu, ca omul, te trezesti dimineata la ore haotice, pui cafeaua la facut si oul la fiert si, in timp ce tragi de par cu peria, sperand ca tragi bine si azi o sa arati altfel, incepi sa te gandesti.

Numai ca nu ai gandit destul si azi pui pe tine o maleta (nu am mai folosit cuvantul asta de ceva vreme) care in esenta ei nu e nasoala, dar in combinatie cu un anume pulover, da. Si pentru ca arati ca de 100 de ani, te gandesti, ehei, pe vremea mea nu trebuia sa spui don’t panic, caci si daca intrai in panica, mare lucru…

Asa ca azi ai sa faci ceva oarecum impulsiv, dar gandit totusi destul de mult (desi suna imposibil, in universul in care fierbe oul si tu ai maleta nu este) si o sa renunti la ceva. Si o sa te gandesti ca mare lucru se invata din taceri. Este o poveste de viata la care te tot gandesti, da, te gandesti de ceva vreme, ai si discutat cu unele persoane despre asta, cu altele, mai importante, nu, si asta pentru ca instinctul tau spune sa nu. Ca nu are, vorba ceea, rost.

Pacat. Ar fi putut fi. Ca sa zicem asa – una din frazele cheie care au avut grija sa intre cu bocancii in viata persoanei care scrie despre ea la persoana a doua.

In curand se lasa seara, se arunca combinatia de maleta si pulover, se trage pledul peste cap si se spun povesti. Macar asta e un adevar constant.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Ce se intampla cand lucrurile nu merg, well, chiar atat de bine"

Comment Form

Facebook LastFM StumbleUpon Twitter

Arhiva

January 2011
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki