Ziua Cartitei a venit si a trecut

Posted: February 4th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , | No Comments »

Cand m-am trezit dimineata, era maine. Nu mi s-a intamplat defel ca in film. Si uite-asa, incet-incet, am facut o gramajoara destul de frumoasa de pasi in luna februarie. O gramajoara de pasi de care sunt mandra ca de cine stie ce mare opera de arta. Cred ca sunt multumita ca a trecut ianuarie, am zvacnit in luna asta noua ca un iepuras, hop top, cu o gramada de experimente pe care le-am inceput deja, dar nu stie nimeni de ele – din fericire.

Mi-am scrijelit gandurile peste tot pe unde mi-a alunecat privirea. Si asta pentru ca ori n-aveam pix, ori n-aveam hartie, si de prea multe ganduri mi-era teama ca n-o sa mai incap in lume. Asta a fost unul din experimente si despre el pot scrie, deoarece a fost esuat. Am privit in prea multe locuri si am uitat. Simplu.

Azi plec intr-o alta parte, sa mai scormonesc dupa obiceiuri care mi-au apartinut candva, dar, la fel, le-am uitat. Ma duc in alta parte, la un alt aer, sa-mi bata obrajii si sa-mi aline parul, sa-mi mangaie fruntea si sa-mi vina mintea la cap. Poate fac poze. Poate o sa fie bine. Mi-ar placea.Leave a Reply