La noi in gradina…

Posted: March 3rd, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , , , | 2 Comments »

O fi venit primavara? Cu ochii semi-inchisi si pumnii stransi de frig, as zice ca nu. Nici macar oamenii de la Free Hugs cu care m-am intalnit nu au reusit sa ma convinga.

In prima zi a noii primaveri, de la care aveam sperante mari, am ajuns acasa infranta, lovita si zdrobita. Fara sa imi imaginez macar ca imbratisarea de la Free Hugs o sa vina intre doua telefoane, care mai de care mai ciudate. Si ultimul m-a facut sa nu mai vreau sa fie nimeni pus in situatia in care am fost eu pusa mai demult, sa simta golul si tristetea si nimicul. Nimeni sa nu mai treaca printr-o situatie care se dovedeste pana acum cea mai grea prin care vor trece vreodata.

Si totusi ma gasesc gandindu-ma ca nu ai cum sa controlezi situatiile acestea. Nu ai cum, nu poti, nu ai ce sa faci… Si e greu. Si nu e primavara inca, e o primavara ca acum 8 ani, o primavara absurda.. Si inca o astept.

La noi in gradina primavara se lasa asteptata. Cu pumnii stransi de frig, cu ochii inchisi, ne uitam la soare si il asteptam. Asa cum situatiile care nu trebuie sa se intample eventual se intampla, si primavara vine. De asta sunt foarte sigura.


2 Comments on “La noi in gradina…”

  1. 1 iYli said at 10:13 pm on March 7th, 2011:

    Stii tu, cu cat asteptarea e mai lunga, cu atat surpriza e mai mare! :)
    La multi ani pentru maine si o primavara frumoasa ;)

  2. 2 sunkissed said at 12:36 pm on March 8th, 2011:

    :) multumesc!


Leave a Reply