Ciocolata

Posted: March 8th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , | 2 Comments »

Berea si ciocolata. Recunosc fara urma de rusine ca, in ultimele zile, berea si ciocolata m-au mai salvat de la depresii. Incep sa ma enervez din ce in ce mai repede si orice chestie ma face sa-mi sar din pepeni, pentru ca, atunci cand gravitatia ma trage inapoi, sa cad chiar in depresie. Asa ca am luptat cu bere alba, neagra, bruna, ciocolata neagra, amaruie (nu si alba ca nu prea imi place).

Uneori ma opresc si respir si incep sa ma caut, alteori mai desfac o ciocolata. Nu stiu ce e cu mine, cred ca e primavara de vina, golurile sunt de vina, eu chiar sunt de vina cu atitudinea mea si neatentia mea colosala. Da, sunt neatenta, sunt prea concentrata pe chestii pe care nu le vede nimeni pentru a-mi mai canaliza atentia si pe alea care sunt vizibile.

Si uite-asa ajung sa stau pana la 8 la munca, ferita de lume, sa nu ma vada nimeni, sa nu ma judece nimeni, molfaind ciocolata pe care o dau jos la sala. Comportament de femeie depresiva cu ganduri negre; si zau ca pot mai mult.

Acum mi-am amintit ca voiam sa scriu despre altceva azi si in loc de asta am inceput sa ma plang! Ce naiba; cred ca mi-au facut rau atatea luni de iarna.


2 Comments on “Ciocolata”

  1. 1 ipo said at 12:42 pm on March 9th, 2011:

    Sper ca berea si ciocolata le alternezi, nu amandoua o data. :) La mine ciocolata nu functioneaza, dar berea… hmmm…
    PS: schimba-mi te rog linkul din blogroll, am mutat baraca pe alt domeniu.

  2. 2 sunkissed said at 1:03 pm on March 9th, 2011:

    Da, le alternez :D
    Am schimbat.


Leave a Reply