Leapsa sau Ce produse romanesti prefer

Posted: March 11th, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, La comandă | Tags: , | No Comments »

Ciupercutza mi-a dat o leapsa: ce prefer eu in materie de produse romanesti? Initial m-am tot gandit si rasucit, mi se parea ca nu am prea multe de zis. Dar pe parcurs am mai gasit si iaca lista:

1. Cosmeticele romanesti: Farmec, Gerovital, Bioten si Cosmetic Plant, care fac cu brio fata concurentei din strainataturi. Poate e surprinzator ca am inceput cu asta, dar am asa un ten sensibil si care mi-a dat de furca (si nu doar mie, ci si dermatologilor), incat e mare, mare lucru cand gasesc ceva care sa nu-l agreseze si sa nu coste nici o caruta de bani. Nu de alta, dar mi-am vandut recent caii si nu as avea cu ce sa duc caruta la magazin.

2. Bineinteles, ciocolatica Rom si Eugenia. Mega ultra bune, mai ales in situatie de criza (sentimentala, la job, sindromul femeii nebune etc etc).

3. Ceaiul de tei. Ala din teiul din fata casei unchiului meu. Ala da ceai si bate la fund toate ceaiurile pe care le poti cumpara din ceainariile mai fancy.

4. Muzeul Taranului Roman. Stiu ca nu-i produs, dar ma tot gandesc cat imi e de dor sa merg acolo, acum, de cand s-a mai incalzit afara. Daca  10 grade inseamna “incalzit”, ma rog.

5. Produsele de la Napolact. Asa de bune sunt, ca-mi vine sa vorbesc cu accent ardelenesc.

6. Nu stiu daca e romaneasca, dar daca e: bicicleta Pegas! As da orice sa mai am una acum. Mi se pare cea mai draguta bicicleta care s-a inventat vreodata.

7. Bomboanele Silvana, mai ales alea cu menta. Au ceva ce mie imi aminteste de cand eram mica-mica de tot.

Cam astea sunt; mai sunt, dar nu vreau sa dau in chestii mai profunde si sa zic Cioran si Eliade si altele. Am incercat sa ma rezum la produse. Cu exceptia punctului 4. Intelegeti voi.

Sa ia leapsa Elena si Fely. Si bineinteles, cine mai doreste, sunt darnica in aceasta splendida zi de primavara.

http://felysdreams.wordpress.com/


Leave a Reply