Sunt deja opt ani

Posted: March 19th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: | 2 Comments »

Sunt deja opt ani si eu numai aici mai pot vorbi cu tine. Cred ca am regresat in ultimele luni. Am ajuns in punctul in care nu prea-mi pasa, si totusi imi pasa. Iar in legatura cu subiectul asta care ma doare, despre care nu discut in fiecare zi din astia 8 ani, dar pe care il simt si il stiu, nu mai pot spune decat ca am ajuns sa realizez, abia dupa opt ani, ca nu ii pot pune niciodata punct.

Asa ca o sa-mi intelegi si poate ierti accesele de adolescenta stupida, desi am depasit de mult varsta, nehotararile in legatura cu lucrurile importante in viata, momentele de apatie combinate cu cele de energie grozav de multa si incredibil de prost distribuita si multe alte lucruri pe care doar tu puteai sa le intelegi fara cuvinte.

Si totusi scriu cuvintele astea, suntoptani si mi-e dor de tine si ma bucur ca azi e urat afara si nu trebuie sa ies nicaieri sau sa ma prefac ca sunt altfel sau sa continuu sa traiesc normal fata de si pentru alti oameni. In schimb, fac lucrurile asa cum stiu, ma poticnesc, ma impiedic si ma intreb intotdeauna ce-ar fi fost daca as fi stiut ce parere ai.

Sunt 8 ani si ma simt nu ca in ziua aia, ar fi imposibil sa ma mai simt vredata ca in ziua aia. Dar ma simt exact ca dupa 8 ani, cum ar trebui sa ma simt, cum ar trebui sa respir si sa ma misc prin viata.

Sa stii ca eu o sa-ti tot scriu. Mai des decat o data la un an, doar ca nu o sa arat mereu.


2 Comments on “Sunt deja opt ani”

  1. 1 mama said at 6:40 pm on March 19th, 2011:

    si mie imi este tare , tare dor de el, de noi impreuna , de tot ce a fost foarte, foarte frumos cum nu o sa mai fie niociodata.
    te iubesc mult de tot, esti tot ce a ramas de la el, o sa fac tot posibillul sa-ti fie bine sa nu-i simti lipsa, sa-ti usurez durerea si dorul.
    te iubesc!

  2. 2 Ciupercutza said at 3:49 pm on March 21st, 2011:

    Big hug! :-*


Leave a Reply