Mie mi-e frica

Posted: March 22nd, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , | 2 Comments »

Am descoperit care e marea mea hiba. Ma rog, am mai multe, dar pe asta ma concentrez acum.

Mie mi-e frica. De necunoscut, de cunoscut, de necunoscuti si cunoscuti, in principiu de tot ce ma inconjoara. Sunt putine situatiile si oamenii in care si langa care ma simt si eu relaxata. In restul timpului, reactionez ca un elefant in fata unui soricel. Adica nu doar ca ma panichez, dar panica asta devine si foarte vizibila.

De frica nu am facut o groaza de lucruri. Bine, poate nu sunt asa de multe, dar mie mi se par o groaza. Nu stiu daca le regret, pentru ca nu le-am facut. Nici macar nu am incercat! Da, sigur, in mintea mea am facut o multime de planuri si tabele, dar in rest… nada, zero. Am gasit pretexte sa stau, dracului, linistita.

Si uneori ma paleste asa un curaj, de nu stiu de unde sa ma apuc. Sunt de fapt asa multe chestii pe care le-as face, incat nu mai aleg niciuna din ele. De frica de a alege, desigur.

Credeti ca e greu sa traiesti asa? Va zic eu, nu prea. E greu numai cand te paleste curajul si, pentru cateva clipe, nu stii unde sa mergi.


2 Comments on “Mie mi-e frica”

  1. 1 Catalina said at 8:46 pm on March 23rd, 2011:

    am observat ca dupa o varsta te regenerezi din ce in ce mai greu…adica pana acum la 24 de ani cadeam in picioare…acum ma panichez din cam orice, de parca tot ce am facut pana acum a fost in zadar. poate ca constientizez mai multe chestii…cum ar fi ridurile maica-mii, n-am crezut vreodata ca o sa imbatraneasca…oricum, te inteleg. solutia? incearca sa vezi partea pozitiva din orice sau be blind. life is short

  2. 2 Sunkissed said at 9:58 pm on March 23rd, 2011:

    da, exact asta este! te regenerezi mai greu! ce sa zic, voi incerca solutiile propuse de tine, desi am mai incercat o data sa vad partea buna in tot. poate n-am incercat destul :)


Leave a Reply