Intre frica si nostalgie, Silvia face curat

Posted: March 29th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , | No Comments »

Sambata a fost zi de curatenie. Prin acte, putin prin haine, curatenia de primavara a geamurilor si curatenie prin poze. Cand omul face curatenie, suspectez ca il apuca melancolia. Cel putin pe mine asa ma apuca.

Intre o repriza de sters cu spor un termopan si curatat desktopul de nimicuri, am ajuns la concluzia ca descoperirile mele despre mine din ultimul timp nu prea sunt demne de mentionat. Adica poate sunt, dar sunt, in majoritatea lor, rele si deloc simpatice.

Asadar, cum am avut cateva zile de stat singura in care sa ma gandesc la ce-am facut, dar mai ales la ce-as fi facut, am tras linie, am adunat, dupa cum va ziceam am si curatat si rezultatul a fost, deloc onorabil dar ajutator sufleteste, varat sub covor. Cred ca am reusit astfel sa: 1. imi asigur portia de normalitate macar cateva luni si 2. fac ce face toata lumea, o chestie pe care chiar voiam sa o fac, macar de curiozitate.

Drept pedeapsa, azi e vreme de toamna, se aude intr-un burlan cum ploua (nu stiu daca asa e, ca am draperiile trase), iar maine am niste treaba administrativa. Sa vezi si sa nu crezi cum ma pedepsesc mizeriile de sub covor!Leave a Reply