Nu am nicio scuza

Posted: April 7th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , | 2 Comments »

Nu am nicio scuza pentru care nu prea mai scriu. Undele creierului au intrat in pauza. Mi-e frica de taste, de pixuri, de foi, de agendele goale. Cel mai frica mi-e de gandurile pierdute, de scrierile ce-ar putea sa fie, de nu mi-ar fi prea frica sa le si notez undeva.

Mi-e primavara si sunt ocupata sa descopar de ce, desi au inflorit copacii, mie nu-mi miroase a vreme mai buna. Sunt ganditoare ca o trestie ce sta sa cada. Incep, in plus, sa cred ca teoria haosului exista numai pentru a ne da impresia ca ceea ce noi facem, chiar toate nimicurile astea de zi cu zi, au vreo importanta oarecare in Marea Schema a Lucrurilor.

Nu am nicio scuza pentru care ma port asa cu un lucru ce-mi facea placere, un lucru ce m-a ajutat in atatea si atatea ocazii. Cred doar ca-mi trebuie o pauza mai lunga decat cele pe care le luam de obicei. Si din pacate, nu intrevad nicio modalitate prin care s-ar putea intampla asta.


2 Comments on “Nu am nicio scuza”

  1. 1 ipo said at 1:11 pm on April 7th, 2011:

    Nici eu nu prea am chef sa scriu, dar nici n-am rabdare sa analizez de ce. Nu scriu si basta. Problema e ca n-am chef nici sa ma gandesc la ceva suficient cat sa scriu. A dracului toamna, a tinut pana-n primavara…

  2. 2 sunkissed said at 1:19 pm on April 7th, 2011:

    Am auzit la stiri ca e posibil sa tina pan’ la vara :(


Leave a Reply