O grozava incertitudine

Posted: May 17th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , | 2 Comments »

Mi se pare fantastic ce traiesc. Chestie desprinsa din filme – alea cu prosti si proaste. Chestie despre care nu am chef sa discut cu nimeni. Mi se pare fantastic faptul ca sunt foarte aproape de a o lua razna cu toate. Momentul ala in care spui “fuck it” si incepi sa trantesti cu viata ta de pamant.

Nu stiu daca asta vreau sa fac, habar nu am, mi-e frica, sunt vai de capul meu cand vine vorba de luat decizii. Cred ca imi trebuie un ‘life manager”, daca tot exista atatia oameni cu manager pe cartea de vizita.

Nu e usor sa fii ca mine. Sigur ca mi-ar placea si mie sa fiu un om normal, care ia decizii repede si care nu are atatea regrete. Insa atunci cand construiesti un viitor in jurul a “orice”, e foarte, foarte nasol sa renunti la acea posibilitate.

Nu stiu ce sa mai zic altceva decat ca stiu cu cine trebuie sa ma intalnesc pentru a realiza, cumva, ceva din dezastrul asta. Cu un om mai indecis ca mine! Oamenii hotarati ma sperie. Aia care stiu ce or sa faca maine ma ingrozesc. Eu doar imi provoc putina mila acum. Mi-e rau fizic cateodata, cand imi dau seama ce fac, ce vreau sa fac, ce nu vreau sa fac si mai ales ca nu ma pot, dracului, decide.


2 Comments on “O grozava incertitudine”

  1. 1 Lara said at 11:01 am on May 22nd, 2011:

    apropo de decizii, mi-ai amintit de un film care mie mi-a placut mult, poate ca l-ai vazut: Mr. Nobody (trailer – http://www.youtube.com/watch?v=jo-nCX_9m2M).
    Si ma gandeam ca poate de aceea e atat de greu sa luam decizii, chiar si pe cele mai mici.

  2. 2 sunkissed said at 11:51 am on May 22nd, 2011:

    nu l-am vazut, dar stiu ca ar trebui, cu siguranta.


Leave a Reply