Oamenii sunt fragili

Posted: May 20th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , | 4 Comments »

Si foarte exibitionisti. Mie astia imi plac. Am auzit ca oamenii exibitionisti sunt in zodia leului, de cele mai multe ori. Daca crezi in zodii, fireste.

Unii oameni sunt cruzi si rai, lasi si egoisti. Si, desi pare simplu, cand vine vorba sa alegi dintre a fi asa sau a nu fi asa, uneori poate sa fie al dracului de complicat. Mai ales pentru ca intri in povesti care nu sunt ale tale. Cu bocancii, evident. Ca sa nu mai zic ca le faci harcea-parcea pe cele care sunt ale tale.

Mi-a desenat cineva o floricica pe mana, cica sa atarne mai greu mana aia atunci cand cantaresc decizii. Problema e ca, mai intai, trebuie sa ma decid ce sa pun in mana aia. Complex, nu?

E o linie fina intre abandon si dependenta si nu am stiut niciodata sa merg pe ea. Sunt obosita, as vrea sa dorm fara vise si sa nu mai conteze decat soarele si mirosul blestemat de mare din orasul asta si mai blestemat.


4 Comments on “Oamenii sunt fragili”

 1. 1 ivo said at 6:29 am on May 21st, 2011:

  si eu ti-am desenat o floricica pe mana o data..dar nu m-am gandit la cele mai de sus…:D
  be happy dear ca mai ai timp sa te mai gandesti la toate astea..si sa le mai si scrii!
  Mi s-a facut un mare dor de tine si de o bere neagra in O’hara! :*

 2. 2 Sunkissed said at 11:13 am on May 21st, 2011:

  draga ivo, virgula, si mie mi-e dor de tine. ma enerveaza ca nu stiu cand o sa te mai vad. asta unu. si doi, vai, bere neagra in ohara :)

 3. 3 ivo said at 5:12 am on May 24th, 2011:

  De vazut cu siguranta o sa ma vezi si sigur nu o sa ma ratezi! Momentul e inca incert..dar va fi! si vai la patrat cand ma gandesc la berea rece si buna din O’hara pe care o sa o bem! :)

 4. 4 Sunkissed said at 9:59 pm on May 24th, 2011:

  :*


Leave a Reply