A sunkissed world

24 May, 2011

Prieteni. Ai mei

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine

Mi-am dat seama ca m-am uitat la Friends de 6 ori si ca vorbesc foarte des de prietenii mei. Cu toate astea, nu cred ca vorbesc despre ei atata cat merita, pentru ca zilele astea am suferit efuziuni de drag pentru fiecare dintre ei, fiecare cu aiurelile si cu ciudateniile lui sau ei. Ii stiu pe unii de acum 10-11 ani, pe altii de vreo 4, pe cativa de vreo 6. Ii iubesc pe fiecare, zau ca da, m-am certat cu fiecare, bineinteles, am crezut ca pe unii nu o sa-i mai vad niciodata.

In afara de familia mea, prietenii mei sunt singura chestie pe care pot sa o pipai si sa urlu “este”. Ei nu se supara pe mine pentru ca vorbesc mult, spun tot, impart o gramada, ii umplu cu problemele mele, cu bucuriile mele, cu toate lucrurile mele. Sunt stranii, unii dintre ei, altii sunt miraculos de nehotarati, altii sunt rationali si enervanti, altii sunt manageri perfecti, elocventi de nu se poate, unii iubesc culorile la nebunie, altii iubesc bretonul, unora li se intampla tot felul de chestii, altii vorbesc in franceza cand beau, ca sa nu mai zic nimic de cei obsedati de propriul lor par, unii au caini, altii pisici si tot asa. Si sunt asa diversi si totusi cand se strang la un loc sunt absolut perfecti.

Nu cred ca as termina vreodata sa le spun, fiecaruia dintre ei, cat de mult inseamna pentru mine. Oricat de… nu stiu, telenovelistic pare. Prietenii mei sunt una din singurele chestii care ma tin cu picioarele pe pamant si datorita carora am luat unele decizii, printre putinele pe care acum nu le regret. Mi-e drag de ei si scriu aici sa nu uit si sa nu uite nici ei.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Prieteni. Ai mei"

Comment Form

Facebook LastFM StumbleUpon Twitter

Arhiva

May 2011
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki