Ca-n viata

Posted: May 28th, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , | No Comments »

Cred ca lucrurile se intampla prea repede. Suntem fortati de imprejurari sa ne maturizam, sa devenim acesti oameni mari la care, cand eram mici, ne uitam cu dispret. Suntem invatati sa ne asumam varsta si greselile cand, de multe ori, nici macar nu putem sa intelegem de ce facem lucrurile in felul in care le facem.

Sincer, suntem cu totii niste copii mult prea mari si tristi pentru lumea asta. Avem nevoie doar de cineva care sa ne mangaie pe frunte si sa ne spuna ca totul o sa fie OK. Si chiar sa fie OK. Chiar si cei mai independenti dintre noi, intre doua rasuflari grele, nu vor decat asta, ce e mai sus.

Daca ne-am asuma cu mai multa usurinta indepartarile de noi, cred ca ar putea sa fie totul mai simplu. Dar de fapt, ne pierdem in traducere si in complezente si drumurile se despart seara asa, ca un balon de sapun, desi am vrea sa tinem de ele cu dintii. Daca asta nu e comportament de copii, atunci care mai e?

Ma uit la toti copiii astia mari, ma uit la mine, si ma apuca asa un sentiment… ca trebuie sa-i trimita cineva afara, sa bata putin mingea si sa vada cat de simplu e.Leave a Reply