Si cand vine vara…

Posted: June 1st, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine, Gânduri în corabie, On the eighth day God created coffee | Tags: , , | No Comments »

Cand vine vara, incep sa inteleg ce zic pescarusii. Cand vine vara, stiu cum ma cheama. Cand vine vara, stiu mai multe, infinit mai multe decat iarna si simt mult mai multe decat primavara.

Vara, obsesiile se topesc in cafea si drumurile par a nu mai avea limite. Vara, merg desculta pe nisip si-mi place sa gasesc scoici simpatice. Vara vorbesc mai mult cu mai multi oameni, vara am grija de mine intr-un fel distructiv, dar al meu.

Vara ma aprind ca o flacara, foarte, foarte repede si ma sting la prima pala de vant. Ma indragostesc foarte usor de oameni, idei, conversatii si momente. Si-mi place. Imi plac fluturii din stomac pe care ii simt vara, chiar si atunci cand vad un pahar de unica folosinta cu o cafea tare in el.

Vara asta trebuie sa fug de mine, altfel risc sa ma indragostesc si de mine, cea din vara; si ce ma fac cand vine toamna si ma schimb ca un copac care va ramane repede de tot fara frunze?

All that you fashion
All that you make
All that you build
All that you break
All that you measure
All that you feel
All this you can leave behindLeave a Reply