A sunkissed world

04 Jun, 2011

Momente exacte

Posted by: sunkissed In: Despre natura lucrurilor

Stiu momentele exacte cand am ales. Intotdeauna imi voi aminti privirile oamenilor pe care i-am afectat in vreun fel cu alegerile mele. Am atatea perechi de ochi in cap, ca mi se intuneca amintirile

Am ajuns azi acasa si am observat schimbarile pe care pana acum nu le-am vazut. De-asta mi-am amintit de momente exacte si alte chestii de genul priviri si cuvinte. Observ lucrurile mai bine acum, mai clar, deja este un semn bun.

Saptamana viitoare se anunta Street Delivery si cred ca este unul din evenimentele bucurestene pe care abia le astept. E unul din putinele momente in care reusesc sa cad la pace cu orasul asta si cu relatia bolnavicioasa pe care o avem. Unul din putinele momente in care eu imi pun capul pe umarul lui si el nu se mai zbate, ma lasa sa stau acolo, in prostia mea, cu capul pe umarul lui si cu tot felul de ganduri in cap care nu se vor indeplini – si eu si el stim asta si e ok.

Am senzatia ca si relatia mea cu vara asta o sa fie una cam la fel. Dar, intr-un mod ciudat, nu prea imi pasa. O sa vina vremea in care o sa traiesc cu o moneda in buzunar pe care scrie da sau nu. Si nici de asta nu prea imi pasa. Nici macar de faptul ca, la nivelul macrocosmosului silvistic, nu pare a se petrece nimic.

Acasa au inflorit jumatate din trandafiri si s-a ofilit cealalta jumatate. Bizar.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Momente exacte"

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki