Sad songs for dirty lovers

Posted: June 4th, 2011 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , | 2 Comments »

Mi-am dat seama ca Sad Songs For Dirty Lovers este cel mai tare titlu de album dintotdeauna. In sensul in care astia de la The National au nimerit-o la marele fix. Toti iubitii sunt tristi si murdari cumva. Pentru ca, pentru a reusi sa fii ca-n filme, unde “ca-n filme” poate sa insemne ca-n filmele din capul tau, trebuie sa fii murdar. Iubirile mari iti cer totul. Pielea de pe tine, principiile, viitorul si multe chestii la care, daca renunti, te simti murdar. Si apoi, trist.

Dar cumva, nu mai conteaza, in scurtele momente in care totul pare ca ar putea fi curat si bine. Iubirile murdare sunt cele care iti raman in cap. Alea care te-au terminat fizic si nervos, care te-au facut sa slabesti 15 kile, sa nu dormi 100 de ani, sa renunti la prieteni, sa lasi in urma principii. Sau, si mai rau, alea pe care nu le-ai trait. Dar despre astea nu am gasit inca un titlu potrivit. Cred ca nici nu exista. Dar stim aproape toti sentimentul ala apasator, dureros, ca o flegma pe suflet pe care ti-a placut sa o primesti.

never tell the one you want that you do
save it for the deathbed
when you know you kept her wanting you


2 Comments on “Sad songs for dirty lovers”

  1. 1 Mics said at 3:59 pm on June 5th, 2011:

    Eheee, dar ce frumoase sunt iubirile murdare:P… si ce lucruri bine ascunse (crezi tu, in naivitatea ta) scoate la iveala din tine… :). have a shiny day, Silvie:*!

  2. 2 sunkissed said at 11:25 am on June 9th, 2011:

    Neah, nu stiu daca sunt frumoase in afara lor. Cred ca sunt frumoase cand le traiesti. Dupa aia, chiar nu stiu…


Leave a Reply