Is there a time for keeping your distance, a time to turn your eyes away

Posted: June 5th, 2011 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , | No Comments »

Si uite cat as scrie, as inconjura pamantul cu toate cuvintele pe care pana acum le-am tinut captive. Batai incontrolabile din picior si sunt agitata si nu e de la cafea. Mi-am regasit cuvintele, nu mai scriam inainte, acum scriu, dar inca scriu dezlanat, controlat, analizat, asa cum o faceam si inainte si ma umpleam de nervi pe mine, ma, m. Am incercat sa incep din nou un mare proiect, pe care l-am ingropat sub cani de cafea si aceleasi, dar aceleasi scuze.

Cand o sa reusesc sa nu mai dau vina pentru toate chestiile care se intampla sau nu, pentru toate cuvintele care se scriu sau nu, pe altii si pe altele, pe tine si pe voi, pe trecut si pe alegerile altora, probabil ca nu ma va mai manca pielea de pe maini a stres si nerabdare.

Acum cateva zile am vazut cu adevarat o stea cazatoare. Ma gandeam ca e simplu sa fii stea cazatoare, dupa care m-am gandit asa: daca steaua aia cade de nervi? Adica nu mai suporta, saraca stea, diverse chestii stelare, pana cand zice “ia mai dati-va dracului cu totii!” si a luat-o la goana. Vorba poeziei, intr-o salbatica splendoare, pana jos. Hop! Stelele cad de nervi, iar eu ma scarpin pe maini, tot de nervi.Leave a Reply