Oare eu m-am ingrijorat ca ma voi naste?

Posted: June 5th, 2011 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , | No Comments »

De la ce a pornit totul:

‎”Cum nu m-am ingrijorat cand m-am nascut, asa nu ma ingrijorez ca voi muri.” – Federico Garcia Lorca.

Nu cred ca m-am ingrijorat cand m-am nascut, desi probabil ca un disconfort psihic trebuie sa fi simtit. Sa fi stiut insa atunci ce stiu si am trait intre timp, probabil ca m-as fi nascut cu o stare de soc si groaza teribile. Nu ca ar fi garantat cumva ca as fi schimbat sau alterat lucrurile, dar sigur pentru cateva luni as fi fost un bebelus apatic.

Una din cele mai dificile chestii pe care nu as fi inteles-o atunci si care m-ar fi ingrijorat la maxim este aceea ca oamenii nu te inteleg, unu si doi, trebuie sa traiesti considerand ca nici nu trebuie, dar trei, vei cauta intotdeauna pe cineva care sa te inteleaga. Daca nici asta nu e dadatoare de nelinisti, atunci nu stiu ce mai e!

In momentul asta incep abia sa ma ingrijorez, pentru ca imi dau seama ca una din chestiile importante cand devii om mare este ca esti undeva intre pasul doi si trei, incepand sa il descoperi si pe al patrulea, anume ca ii indepartezi pe aia putini care te inteleg, pe motiv ca nu-i convine nimanui sa fie priceput, desi asta vrea. E greu, bai, va zic! E super-greu!Leave a Reply