Toata lumea e pleostita

Posted: June 6th, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , | 4 Comments »

Azi e ciudat, oamenii par storsi ca niste lamai. Seful meu s-a tuns super-scurt. Colegii mei noi sunt dezorientati. Colegii mei vechi sunt blazati. Cana de cafea nu mai zambeste. Toata lumea vorbeste in sila si fara niciun chef. “Si, ce-ai facut in weekend?” “Nimic” – la ordinea zilei.

Ma gandeam in troleu ca uneori sunt ca o baba. Una din aia care ar face orice pentru un scaun pe care sa stea. E important sa ai un scaun in troleu. E usor sa ii consideri pe toti dusmanii tai, cat timp tu tii ochii pe un scaun de pe care nu se ridica nimeni ori pe care se aseaza repede cineva fara miopie, ca tine.

Tarsa-tarsa in ziua asta de luni, astept cu interes sa vina marti si marti o sa astept sa vina miercuri si tot asa. M-am decis sa fiu cum am chef sa fiu, asa ca daca saptamana asta trebuie sa trag de mine, asa o sa fie. Ca de o lamaie. Si cumva cred ca toti cei din jur s-au decis la fel azi.

Poate dupa a doua cafea o sa fie mai bine, de obicei e instant mai bine. Lunea, dupa a doua cafea, iti amintesti ce entuziasmat erai vineri si vrei sa fii din nou la fel. Parca-parca poate sa fie mai bine.


4 Comments on “Toata lumea e pleostita”

 1. 1 raluca said at 12:45 pm on June 7th, 2011:

  Ce zici de barbatii care ocupa scaune in mijloacele de transport in comun? Poti sa ii tintuiesti cit vrei cu privirea, nu se ridica sub nici o forma. Si sint foarte multi! Si tineri!

 2. 2 sunkissed said at 12:46 pm on June 7th, 2011:

  N-am voie sa zic nimic, avand in vedere dispozitia mizerabila in care eram ieri, cautand scaune si negasind :) Dar in general, ce sa zic… lumea o ia razna.

 3. 3 Catalina said at 6:46 pm on June 7th, 2011:

  … the innocence is gone …

 4. 4 sunkissed said at 11:38 pm on June 8th, 2011:

  Din pacate..


Leave a Reply