Criminalii umbla liberi

Posted: June 9th, 2011 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , , | No Comments »

Intr-o lume in care criminalii umbla liberi, ce rost mai are sa te gandesti la tot felul de drame si traume? Ce rost mai are sa te gandesti si la bietul si exploatatul tau suflet?

Am ajuns sa ma uit la soare ca la un dusman, in ultimii ani. Am ajuns sa nu stiu prea multe despre ultimii ani. Imi aduc aminte clipele in care am crezut ca pot sa fac orice. Dar nu stiu unde s-a oprit tot. Cand am uitat de mansarda si de promisiuni de baut bere pe acoperisul mansardei.

Candva cineva imi spunea ca viata e asa cum vrem noi sa fie si chiar relatia dintre noi demonstreaza asta. Intre timp, pe acest cineva nu prea l-am mai vazut. Altcineva imi spunea ca inca este in cautare de metode de a face lumea sa se opreasca. Nu le-a gasit si nu am mai vorbit de mult si sigur nici nu vom mai vorbi. Altcineva mi-a zis ca dupa ce vin eu, toti pot sa se duca dracului. Nu s-au dus, in schimb m-am dus eu invartindu-ma.

Si ma intreb cand o sa invat si eu sa plec asa de frumos si de usor.

Si in acelasi timp ma intreb, daca toti criminalii astia umbla liberi si se intampla atatea grozavii, chiar mai are rost sa-mi fac atatea griji metafizice si sa-mi fie dor de atatia oameni in atatea feluri?Leave a Reply