A sunkissed world

13 Jun, 2011

S-a facut putin soare

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine|La naiba!

M-a stropit un camion, ieri. Cand ploua si se infundau intersectii. De fapt, nu era camion, era o dubita din ata de mutari locuinte si birouri. M-a facut leoarca. M-am fleoscait spre casa, lasand dare de apa in urma mea. Si totusi ma bufnise asa un ras pe strada, unul aproape isteric, mi se parea atat de adecvat momentul, alinierea planetelor, universul si o gramada de alte chestii din mintea mea, incat nu am putut decat sa rad.

Intre timp, s-a mai facut soare. Mi-e frica. Dar doar putin. In rest, sunt asa cum as fi trebuit sa fiu. Am mai zis. Alinierea planetelor, universul si o gramada de alte chestii din mintea mea chiar si-au pus in cap sa faca ele lucruri pentru mine. Suna corny si poate chiar e. Suna enervant si poate chiar e. Suna de neinteles si zau, chiar zau de nu e.

Intre timp mai trebuie sa ma scutur putin de regrete. Nu ma pot abtine din a ma gandi ca oamenii, da, sunt asa cum trebuie sa fie, insa unii nu; nu inteleg de ce se incapataneaza in a ridica garduri, cand cu acelasi efort si aceleasi resurse ar putea lucra la interior. Dar nu; investim in garduri si apoi, cand cineva foloseste poarta facuta chiar de noi pentru a intra, ne chemam cainii de paza sa-l dea afara.

Prefer sa ma gandesc la oameni si sa nu ma mai gandesc la mine, cel putin in urmatoarele zile si saptamani. Simt ca o sa am o multime de gandit de la un punct incolo si aici intervine frica aia de care spuneam mai sus.

A fost fain la Street Delivery. Au iesit multe chestii in strada. Chiar si camionul ala.

Share this: Twitter | Facebook

2 Responses to "S-a facut putin soare"

1 | raluca

June 13th, 2011 at 10:48 am

Avatar

Ai fost la Street Delivery? Trebuia sa ajung si eu, ufff…Ai vazut-o pe Luiza, cea care lustruia pantofi?

2 | sunkissed

June 13th, 2011 at 10:51 am

Avatar

Am fost si sambata si duminica, dar pe Luiza n-am vazut-o :) Sunt multe chestii pe care nu le-am vazut, acum le vad, in poze abia

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki