Cea mai rapida cafea din lume

Posted: June 16th, 2011 | Author: | Filed under: La naiba!, On the eighth day God created coffee | Tags: , , , , | 2 Comments »

Azi se bea cea mai rapida cafea din lume, se strange din dinti si se spera ca totul o sa fie bine. Azi e mult de munca, prea mult pentru un biet creier atrofiat de caldura. Azi as vrea ca totul sa fie mai rapid, timpul sa fie un cal de curse si eu sa ajung la finish line cu un zambet mare pe fata.

Ieri nu am vazut eclipsa si m-a prins din nou ploaia. Mergeam spre casa si a inceput sa ploua mai rau decat duminica. Si e amuzant cum inca ma mir de relativitatea timpului: cand iti doresti sa se miste totul mai repede, pare ca intri in slow motion. Ma uitam la mine cum mergeam prin ploaia aia nenorocita, inca 100 de m spre casa, si mi se parea ca fac asta de cel putin doua zile.

In biroul de langa se tine un training, lumea se agita, eu traiesc in slow mo, nu mai am ce sa citesc, nu stiu ce muzica sa mai ascult, nu mai stiu ce sa mai vorbesc cu piticul de la celalalt capat al curcubeului, cafeaua asta rapida se bea incet si soarele deja ma arde pe fata si pe maini, ca si cum ar fi august, ca si cum ar fi mare, ca si cum as fi in alta parte, o cu totul alta parte.


2 Comments on “Cea mai rapida cafea din lume”

  1. 1 ipo said at 3:18 pm on June 17th, 2011:

    Dap, dar cea mai rapida cafea din lume se numeste, culmea, espresso. Si nu se bea la Turabo sau in mall, se bea la Italia, la mamica lor. Acolo cred ca uiti si de training, si de alea si de alealalte.
    O, am uitat de amicul D., e in Amalfi in lune de miere!!!! :|

  2. 2 sunkissed said at 11:33 am on June 20th, 2011:

    Aaa, espresso-ul italian… Of ce dor imi e de el! Uiti si de cum te cheama!


Leave a Reply