Sunt trista azi

Posted: June 23rd, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , | No Comments »

Mi-am dat seama de dimineata, in caldura incredibila care ma invaluia ca o patura groasa de lana, ca nu are rost. O chestie concreta, una abstracta si totul dintre ele. Nu are nimic rost. Si daca pentru multi alti oameni treaba asta este una grozava, care iti da libertate, pentru mine asta e o treaba trista.

E cald in Bucuresti. E multa lume in Bucuresti. E multa agitatie si mie nici ca-mi pasa; de ce mi-ar pasa, daca nu are rost. Si acuma sunt foarte nervoasa, pe langa faptul ca sunt trista, pentru ca am vrut sa stiu si uite, acum stiu, insa multe din chestiile pe care le stiu sunt negre si mici si urate si, ce e mai rau, imi apartin in totalitate.

As vrea sa ma inteleaga toata lumea cu care ma ciocnesc, sa priveasca macar putin in mine si sa-si dea seama ca anotimpul asta trebuie sa ma lase in pace. Ca sunt lucruri mai importante decat niste litere scrise gresit, mult mai importante decat o poza pusa ciudat pe un site, ca viata nu se opreste la magazinul unde nu mai gasesti painea ta preferata, ca mobila pe care o cumperi conteaza atat de putin, ca visele sunt facute pentru a fi uitate si apoi amintite si ca pe mine chiaaaar trebuie sa ma lase in pace. Altfel o sa ajung un robotel trist, exact ca ei. Sunt pe drumul cel bun; robotel nu sunt, dar trista, oho, da.Leave a Reply