Un blues pentru o fata blonda

Posted: June 29th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , | No Comments »

E ca si cum ar fi toamna, iar ma ploua si nu ma mai apara nimic. Stau expusa, cu pielea ranita, cu ochii cascati, cu mainile inclestate, in ploaia rece de iunie. Astept august ca o apasare si imi numar, inca o data, pierderile. La castiguri nu prea am ce sa trec, in afara de o independenta fictiva si care nici macar nu ma multumeste foarte mult.

Ma ploua inclusiv pe ganduri si stim cu totii ce nasol e sa ai gandurile ude. Miros mai urat decat un caine ud. E cu atat mai greu cu cat nici macar prosoapele mele de autostopist galactic care sta locului nu ma pot ajuta in situatia asta. Mai degraba ma ajuta sa stiu ca: “Anything that, in happening, causes itself to happen again, happens again.”

Lumea e un loc asa de mare si eu mi-am gasit un loc asa de mic pentru dramele mele. Mi-ar mai trebui o planeta. Mi-ar trebui sa rad mai des, dar ma tem ca am un tip de umor care nu prea e inteles. Iar ca sa-l intelegi, se pare ca trebuie sa fii foarte, dar foarte departe.

Iubesc asa de mult absentele, incat m-am excizat singura din vietile oamenilor importanti pentru mine. Hai, canta-mi un blues pentru o fata blonda, canta-mi despre ciuperci, paduri si vise ciudate, canta-mi despre omul cu joben pe care l-am visat din nou azi noapte, canta-mi despre singuratate si cum va fi cand se va termina si asta, canta-mi despre melci, dar mai ales, mai ales, canta-mi despre mare.Leave a Reply