A sunkissed world

04 Jul, 2011

Intamplari si nu numai

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine

Sambata am fost la Bestfest si totodata m-am mutat. Inca nu stiu ce parere am despre noua casa, o privesc sceptic ca pe un hotel sau, ma rog, ceva care sa fie temporar.

Inca de ieri dimineata, de cand am avut un mic atac de panica, dar mic de tot, mi-am dat seama ce doresc de la viata si de la oamenii din viata mea. Poate ca nu stiu ce cariera vreau, nu stiu nici macar daca vreau o cariera, habar n-am daca vreau sa raman in orasul asta in care ma gandesc sa-mi cumpar casa. Astea-s chestii pe care le voi afla cumva si candva. Insa vreau si cred ca merit ca oamenii sa fie siguri cu privire la mine. Sa bage mana in foc pentru mine. Ca ma iubesc, ca ma urasc; nu ma intereseaza. Dar sa fie siguri, complet siguri. Asta pentru ca nici eu nu cer mai mult decat dau. E simplu. Apropo de ce scriam mai jos, despre oameni care pleaca sau care nu dau doi bani, poate ca e cazul sa inteleg ca ei, cei despre care am scris, chiar nu sunt siguri, caz in care imi face bine ca au plecat sau ca nu dau doi bani.

In rest, incerc sa-mi fac planuri de vara, dar nici eu nu sunt foarte convinsa de ele. E un fel de n-ar mai fi. Cred ca o sa las totusi lucrurile la voia intamplarii, de data asta. E o ocazie excelenta de a vedea daca intamplarea e prietena mea sau nu. Pana acum, am sufocat relatia dintre mine si intamplare cu planuri care mai de care mai indraznete sau ciudate sau amuzante; acum as vrea sa vad ce mi-a pregatit ea.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Intamplari si nu numai"

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki