A sunkissed world

06 Jul, 2011

Ziua de miercuri se cunoaste de dimineata

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine

Cum unele lucruri nu se masoara in niciun fel, asa si unii oameni trec prin viata fara sa stie sa se numere. Ajungi sa te intrebi cand si mai ales de ce ai ajuns unde ai ajuns, fara sa stii ca nici macar nu mai conteaza.

Am impresia ca m-am impartit in cateva universuri paralele in care o duc bine, mersi, numai ca in asta care e prezent se intampla toate chestiile dubioase. In acelasi timp, simt ca sunt la turatie maxima cu minim de benzina, daca se poate asa ceva – avand in vedere ca nu conduc, nu ma pricep.

Aseara, in timp ce il injuram pe Mos Ene, ma tot gandeam ca starea mea psihica se reflecta in numarul kilogramelor de care scap. Asa ca m-am dus sa-mi fac un sandvis, pentru a ma simti mai bine. In drum spre bucatarie, am avut revelatia cum ca nu m-am obisnuit si asta e bine. Nu m-am obisnuit cu nimic, ma bucura tare treaba asta. Intotdeauna in momentele dubioase esti predispus la bucurii marunte care vin chiar din aceste momente dubioase. As fi vrut sa notez undeva, dar nu am reusit. Desi nu stiu cum nu reusesc sa notez ganduri cand sunt inconjurata de cel putin patru carnetele si cinci pixuri in fiecare moment.

Miercurea asta imi place. Iar miroase a mare si eu am chef sa ma barfesc putin cu Cealalta Silvia. Sa stam la o cafea si sa o discutam pe aceea dintre noi care e absenta, in ultimul timp.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Ziua de miercuri se cunoaste de dimineata"

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki