Lista neplacerilor

Posted: July 7th, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , | 2 Comments »

Pentru ca m-am trezit cu o dispozitie chiar vesela, m-am gandit sa profit de ea pentru a face o mica lista de chestii care ar putea sa ma indispuna. Nu de alta, dar e mai bine sa scrii despre chestiile care te indispun cand esti ok, minimizand riscul unui atac cerebral.

Asadar, ma enerveaza: social media, internetul, cainii care latra noaptea in fata balconului meu, dealurile stancoase, castile mele care s-au stricat, oamenii gaunosi, lipsa de creier si de cafea, parfumurile tari, putinele colaborari pe baza de articole, oamenii neseriosi, prietenii care nu-ti mai sunt prieteni, doar cunostinte, visele stresante, mirosul de trandafiri, norii fara forma si mai ales gaunosenia din unii oameni.

Asa, acum pot sa-mi vad de treaba. E foarte soare afara si astept luna august ca pe o felie de tort de ciocolata. Viata este plina de surprize si de torturi, de catei pufosi, de nemultumiri, de baruri si bere si de o gramada de perspective.


2 Comments on “Lista neplacerilor”

  1. 1 raluca said at 12:58 pm on July 7th, 2011:

    Simt ca cel mai tare te supara oamenii gaunosi si gaunosenia lor. In ultima vreme in tot vine un cuvant in cap: shallow. Il folosesc pentru oameni. Mi se pare evocator. Sintem inconjurati de oameni shallow, fara idei, profunzime, educatie, sensibilitate, cultura, mister, etica, sentimente, introspectie, autocritica etc. = shallow

  2. 2 sunkissed said at 1:40 pm on July 7th, 2011:

    Asa e. Oamenii gaunosi ma supara constant. Sunt ca un ghimpe in coasta.


Leave a Reply