Important e ca ai participat!

Posted: July 7th, 2011 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , | No Comments »

Cred ca ma bucur in anumite situatii pentru ca e singurul lucru logic pe care il pot face. Iar faptul ca eu fac lucrurile in mod logic e e groaznic. In acelasi timp, e groaznic sa fii infrant cand nici macar nu poti spune ca a fost o competitie undeva, candva.

Acum se pare ca sunt un om ca toti ceilalti. Trebuie sa invat sa spun povesti in gura mare. La fel de bine cum trebuie sa invat sa ascund unele povesti.

N-as fi zis, in ziua aia calda de vara, in care chiar am crezut ca am rezolvat un puzzle, in ziua aia in care cafeaua se bea incet si se lungea spre seara, in ziua aceea in care imi parea ca am parul mai lung si ca am altfel de maini, in ziua in care totul parea un univers inchis din care n-as mai fi plecat niciodata, in ziua urmata de noaptea in care puzzle-ul s-a facut tablou si s-a pus pe peretele meu de unul singur, respectandu-mi neindemanarea – in fine, in ziua aia n-as fi zis ca o sa pierd. Si in nicio alta zi nu am crezut ca o sa am ultimul loc, cand nici macar nu se alearga undeva.

Ok, Ok, Ok, You’ve won. You make me feel so low. So low.Leave a Reply