A sunkissed world

08 Jul, 2011

You move me*

Posted by: sunkissed In: Despre natura lucrurilor

*Hotellounge

Cum sa-ti spun, imi place cand se invarte pamantul atat de tare incat sa si simti asta. Daca te concentrezi, cand se misca pamantul, auzi fiecare bucatica de timp cum se invarte cu el. Sunt astfel sanse mari sa se iteasca de undeva o supa primordiala unde tot timpul sa fie strans, fiecare intamplare sa se ciocneasca cu alta si nimeni sa nu mai aiba dubii cu privire la ce s-a intamplat ieri.

Tind sa uit steagurile albe, mandre intr-un fel trist,  pe care le-am fluturat in viata asta. E mai usor sa tii minte victoriile. E si mai decent asa; poti trai cu impresia ca in viata asta ai facut ce-ai vrut si ai primit tot ce ai dorit vreodata. Dar si resemnarile si pierderile au un stil incredibil de a iesi la suprafata, ca un cadavru umflat de care a vrut sa scape cineva, exact in cele mai inoportune momente ale vietii tale.

Vara e un moment ideal pentru a te simti regele lumii. Soarele iti da impresia ca nu ti se poate intampla nimic rau. Dar este o iluzie, Zidul e tot acolo, tampeniile stau dupa colt, zambetele se transforma in ranjete si nisipul devine iute de tot un asfalt incins si enervant.

Share this: Twitter | Facebook

2 Responses to "You move me*"

1 | ubiquus

July 11th, 2011 at 4:02 am

Avatar

excelent. este o imagine, sau mai bine zis un triptic foarte fain redat. totusi, as dori sa colorez un pic în afara contururilor, daca se poate: unu, din ciocnirea întâmplarilor se nasc hiper- si super-întâmplari (pe principiul novelor) si, desigur, universuri noi; doi, nu exista niciodata cu adevarat un steag alb, pentru ca în fapt ne recunoastem înfrângerile, resemnarile si pierderile fluturând o cârpa murdara si franjurita, pe care o dosim imediat în debara, atunci când nu avem forta sau putinta sa o ardem în spatele casei; si trei, ceea ce face cel mai bine perfida vara este sa dilate ideal golul interior. anyways, nice job. i’m moved too.

2 | sunkissed

July 13th, 2011 at 12:24 pm

Avatar

hey, comentariul tau a ajuns in spam, abia azi il vad. in fine, dubioase sunt caile wordpress-ului. bine ai venit. imi plac desenele tale. se potrivesc :) multumesc. intr-adevar, daca ma gandesc, steagul ala e orice, numai alb nu.

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki