Baby says*

Posted: July 10th, 2011 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , | No Comments »

*Aici.

Nobody puts Baby into a corner? Think again!

Poate ca intotdeauna in viata o sa ne concentram pe ceea ce nu avem, chinuindu-ne cu tot soiul de ganduri pacatoase si melancolice, in loc sa ne concentram pe cum am putea sa avem ceea ce vrem. Cel putin oamenii ca mine asa fac si nici macar nu imi permit sa ma apuc sa le tin predici altora, cand stiu in ce hal sunt eu.

Si Baby stie; aici e gol si in duminica asta nu e nimic bine si latra cainii a pustiu si nici muzica si nici scrisul nu-mi mai tin de cald si o sa explodez de la atatea ganduri si poate ca doar atunci cateva faramite din mine or sa zboare prin atmosfera pana cand se stabilesc undeva de unde vor urmari ceea ce nu s-a mai intamplat pentru si cu sufletul meu.

Pe cat de intense sunt unele chestii cand se intampla, pe atat de intensa e ne-intamplarea lor. Baby simte de multe zile ca a pierdut. Nu-i place asta. E liniste ca atunci cand, in razboi, se impart parcelele de pamant intre generalii care au supravietuit din birourile lor si scaunele lor capitonate, in vreme ce pe campuri soldatii mureau pe capete.Leave a Reply