De ieri pana azi

Posted: July 11th, 2011 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , | 2 Comments »

De ieri pana azi, am ajuns sa cred ca ma expun prea mult, aici. Expun bucati intime din mine pe care, de foarte multe ori, nici nu le constientizez inainte de a le scrie aici. Si totul pentru ca altii sa citeasca sau nu, sa retina sau nu, sa treaca mai departe sau nu. Pentru mine, e un exercitiu grozav, dar nu stiu daca vreodata o sa rezolv ecuatiile pe care singura mi le propun.

Tot de ieri pana azi, am realizat ca oamenii devin din ce in ce mai nesiguri, mai inchistati, mai dependenti de nefericire in sensul in care isi construiesc drumuri in cap si apoi se incapataneaza sa mearga pe ele, chiar daca intre timp se deschid poteci pe care, daca ar merge, in talpile goale si cu inima plina, ar fi de o mie de ori mai fericiti.

Dat fiind ca de ieri pana azi nu a trecut cine stie ce cantitate de timp, imi mai pun de o cafea si ma bucur de aerul conditionat din biroul in care ma gandesc sa ma mut, pana cand trece vara. Cand aerul se incinge, se incing si gandurile si mai ales iluziile. La racoare, nu mai ai chef sa te gandesti asa de mult la prostii.

De exemplu, abia acum pot sa constat realitatea cruda a faptului ca, din cate chestii ar trebui facute in Drumul Taberei (de exemplu, regandirea intersectiei de la Razoare, daca de metrou n-avem bafta), astia de la primarie s-au gandit ca una din cele mai bune idei ar fi sa inlocuiasca bordurile. Iar. Nu stiu cum au ghicit aceasta angoasa a mea, dar sincer, parca viata mea era trista cu vechile borduri. Pareau mereu artagoase, astea noi sunt nitel mai placide.


2 Comments on “De ieri pana azi”

  1. 1 Evergreen said at 1:21 pm on July 11th, 2011:

    si de azi pana maine, oare ce-o sa se mai intample? nu-i asa ca aerul conditionat e cea mai tare inventie? ever?

    :* lasa bodurile, stai la umbra

  2. 2 sunkissed said at 1:23 pm on July 11th, 2011:

    Este intr-adevar cea mai tare inventie si sufar rau de tot ca nu s-a inventat si in garsoniera mea noua :(
    De aiz pana maine, mi-e si frica. Schimba astia si bancile, te pomenesti


Leave a Reply