Doamne, cat e de usor

Posted: July 12th, 2011 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , , , , , | No Comments »

E asa de simplu! E mai greu sa spui cat fac 2 X 2 decat sa ma tii aproape. In orice fel. Si totusi oamenii nu o fac. Sau poate ca ei au crescut si eu inca am inteligenta emotionala de la 14 ani.

Sunt o multime de chestii simple si totusi alegem drumul cel lung. Cred ca suntem nascuti pentru a fi indaratnici. O multime de oameni ce respinge poezia si ridicolul. O generatie pierduta prin concret si ecuatii care mai de care mai complicate. Oameni densi. Oameni grei. Oameni singuri.

Am cautat eliberarile in alte parti. Atat de gresite. Am investit oameni cu puteri supranaturale. Am nesocotit cuvinte si atitudini pentru vise. Acum tind sa cred ca e adevarat; ca o sa devin cinica si o sa ma usuc pe dinauntru, peste cativa ani, si o sa fie ca si cum nici n-am fost vreodata atat de inflacarata cum deja incep sa nu mai fiu.

Pentru ca… la ce bun sa fii ca mine, sa vrei sa simti si sa stii cand tot ce simti si ce stii sunt oameni ca cei de mai sus?Leave a Reply